Diva LVS problēmu

T

truejiaqi

Guest
Sveiki, es esmu, izmantojot Diva LVS pārbaudīt manu dizainu.Bet ir dīvaini parādības, kad es izmantot muli-pirkstu tranzistoru, to nevar atzīt par reizinājuma koeficientu, kas ierīcē īpašībām shematisks.Tāpēc tas rada kļūdas, apmēram Izmērs neatbilstību kļūdas.
Piemēram, man ir PVO ar w / l = 10u/1u, un reizināšanas koeficientu = 2.Izkārtojuma ekstrakcijas Diva aprēķina veiksmīgi, ka man ir tranzistors ar w = 20U, l = 1U.Bet shematisks tā nesaprata, ka ir koeficients 2.Tātad kļūda ir: Izmērs nesakritība; izkārtojums W / L: 20u/1u, shematisks W / L: 10u/1u.

Vai kāds ir dažas idejas, kas varētu būt nepareizi?
Thanks a lot!

In shematisks, mēģiniet atskaņot ar skaitu pirkstiem un reizināšanas koeficientu, I guess viens no tiem atspoguļo izkārtojums pirkstu numuru.

ir tikai lauks sauc par "reizināšanas koeficientu", kas tranzistors īpašībām, un es noteikti to pareizo vērtību.Diva vienkārši nesaprot to.

truejiaqi rakstīja:

Sveiki, es esmu, izmantojot Diva LVS pārbaudīt manu dizainu.
Bet ir dīvaini parādības, kad es izmantot muli-pirkstu tranzistoru, to nevar atzīt par reizinājuma koeficientu, kas ierīcē īpašībām shematisks.
Tāpēc tas rada kļūdas, apmēram Izmērs neatbilstību kļūdas.

Piemēram, man ir PVO ar w / l = 10u/1u, un reizināšanas koeficientu = 2.
Izkārtojuma ekstrakcijas Diva aprēķina veiksmīgi, ka man ir tranzistors ar w = 20U, l = 1U.
Bet shematisks tā nesaprata, ka ir koeficients 2.
Tātad kļūda ir: Izmērs nesakritība; izkārtojums W / L: 20u/1u, shematisks W / L: 10u/1u.Vai kāds ir dažas idejas, kas varētu būt nepareizi?

Thanks a lot!

Pārbaudīt sekojošo:
1.Pirms sākat icfb vai izkārtojuma vai layoutplus:
---------------------------------------------
% Setenv CDS_Netlisting_Mode Analog
---------------------------------------------

2.Pārliecinieties, shematisks netlist ir ar koeficientu (m = 2), ja nē, jums ir nepieciešams uzdot līdzekli, lai izejas, ka laikā netlisting.

2.a.
Kā kontrolēt - kādi parametri iegūs netlisted ārā?
CIW (Top Menu) -> Rīki -> CDF -> Edit;
kas Rediģēt sastāvdaļas CDF formu, izvēlieties device_library un šūnu (piemēram, PVO).[Izvēlieties CDF Type = Base]

-> Forma tiks apdzīvots ar parametrus un lielumus.

Ritiniet uz leju līdz sadaļu sauc par "Simulācijas Information" -> noklikšķiniet uz "Edit" pogu, tad "Izvēlies Simulator" iestatīts uz "auLvs"

izbraukšana "instParameters" - lwm
[Tās ir garums platums un sviras parametru]
Jums var būt nepieciešama, lai pārbaudītu propMapping, ja ir.
[M ir reizinātāju, tas var būt M vai MUL uc, ko var pārbaudīt no galvenajiem CDF-Edit form-> Detaļas parametri sadaļā-> Edit -> izvēlieties atbilstošu nosaukumu utt]

3.Pārbaudiet divaLVS noteikumu failu un pārbaudiet vai tas ir, izmantojot dzimtā apvienot un salīdzinājumu vai lietotājam piegādā prasmes, atrast, ja jebkura glitches.

Vai, vienkārši apmeklējiet h ** t: / / sourcelink.cadence.com un, ja jums ir sourcelink ID, atveriet biļete - atbalsta grupas jāspēj palīdzēt jums labāk - I guess.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back