Diskutēt par DECT tālrunis

B

bluesky19

Guest
Hi all, Es esmu šobrīd veic pētījumus par DECT tālrunis tehnoloģiju. Kāds ir kāda informācija vai jauni DECT tehnoloģija dalīties? Visur var atrast šāda veida informāciju? Paldies un laba vēlējumiem.

Hi, DECT tālrunis ir mājas lietotājam. Es vēlos uzzināt par jaunākajām tehnoloģijām attiecībā uz DECT. Paldies un uz.

Hi, Es vēlos zināt, kāda veida modulācijas metodi var izmantot, lai darbotos DECT? Vai ir kāda mājas lapa var tikt ieteikts: D Paldies un Regards?.

Sveiki, DECT izmanto GFSK ar BT = 0,5. Mēģiniet meklēt google, jums vajadzētu atrast daudz produktu uz DECT tehnoloģijas. Hope this helps

Iet uz nacionālo tīmekļa vietni. Valsts atbalsta DECT un tā produktu portfelī ir DECT ierīcēm. hmm tagad es vēlreiz pārbaudiet valsts tīmekļa vietnē. Valsts pārdot DECT pusvadītāju divīzija SITEL: http://www.sitelsemi.com , bet jūs joprojām varat atrast dažas vecās datu lapas valsts tīmekļa vietnē

Jums ir nepieciešams, lai saņemtu roku uz standartu. Vai viegls veids: Mēģiniet iegūt grāmatu par tēmu, kas izskaidro standarta viegli veidā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back