Discone antena dizains

D

DrunkBear

Guest
Vai kāds ir dažas kopīgas pamācību desing discone antenu? Es paskatījos dažus dokumentus, bet nevar lejupielādēt atsauces tie piedāvā varbūt tāpēc, ka tā ir relatīvi nobriedis un labi pētīta tehnoloģiju. btw, es modelētiem tradicionālo discone un vēlētos jautāt, ja radiācijas modeli varētu prasīt nemainīgu tā, lai noliekt uz augšu vai uz leju ultra-platjoslas. Paldies!

hi plazmas, liels paldies par jūsu informāciju! patiesībā es pavadīju visu dienu vakar izskatīt šos dokumentus, tostarp divi dokumenti jums piegādā un "Projektēšana Discone antenas", ko JJNail un daži citi dokumenti. i did dažas simulācijas, izmantojot CST, bet biju vīlies, lai iegūtu diezgan slikti rezultāti, kad parametriem ierosināja Nail tika piemēroti. Es arī konstatēts, ka, ja slīpuma leņķis konuss tiek palielināts ir lielāks par 90 grādiem, daudz labāk impedance saskaņošana ar UWB joslā varētu sasniegt. Attiecībā uz radiācijas modeli, man nav gluži saprast, ka "SPATIO-SPEKTRA kompensāciju", kas minēti "jūsu" papīru, jo mana sliktā zināšanas par komunikāciju. Tāpēc es esmu jautājums, vai discone ir pareiza izvēle, mans mērķis, jo tā mainās modelis ar frekvenci augstuma plaknē izmaiņu un ļoti maza directivity. Mana vēlme ir nemainīga 30 grādu leņķī piķa visā UWB joslā. Lielāks directivity, jo labāk. Vai jums ir kāda papildus informācija? Daudzi thx!

Sveiki, es esmu noteikti šeit nejauši. Man ir jāveic antenas discone seko simulācijas ar CST. Vai jūs varat man palīdzēt lūdzu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back