Dipole Antennas

R

raylim

Guest
Sveiki Es esmu ieinteresēts apgūt pamata teoriju Dipole antenu un jāprot projektēt un būvēt vienu, bet man nav ideāla, kā man sākt ar to.Can anyone help me ar to?Pa solim tutorials jebkādus pasākumus, lai sākas ar>?

Dipola ir patiešām vienkārši antenu, garums gaismas ātruma / (2 * viļņu garums), bet parasti tas ir shortend lai 0,95-97 dēļ ātruma elektroni kustēties anenna.Pretestība ir roghly 72 omiem, bet var būt baroti ar 50 ohm pierunāt ar nelielu problēmu.Ja jūs saliekt antenu forma apvērstā v pretestība samazinās un ir tuvāk par 50 ohm.Starojuma modelim būs cardiodid, bet, kad veidota kā apgriezts v tas būs vairāk vai mazāk izotropisku.

"Antena Hanbook" ar ARRL aptver topic lieliski!Ieteicams lasījumā.

Dipole parasti nav problēmu (Pieņemot, ka jums ir piekļuve dažām antena inženierija teksts).

Es personīgi uzskatu Balance barošanas dipola ir joma jums jāapsver arī tad, ja esat builting faktiskā prototipu.

sencond arrl antena grāmatu, jebkurš pamatelements EM grāmata būtu dipola kā pamatelements, kas parasti Hertzian dipola ir tradicionālās sākuma punkts, bet praktisku iemeslu 468/freq MHz dos Jums 1 / 4 sākumpunktu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back