Dipola BOWTIE antenu

M

madhu14365

Guest
Hi var kāds post dažas noderīgas saites desinging BOWTIE antenas plašākai joslas platums reklāmas ...

hi, lūdzu noteikt u antenu un biežumu līdz u uzdot jautājumu, kā arī par plāksteris antena iesaku HFSS simulācijas

ja jūs nevarat atrisināt analītiskā vai ciparu electromagnetics, un ja Jums nav pieredzes par desgin antenu izmanto antenu magus, lai designig tad modelētu antenas feko vai cst.antenna magus saderīgs ar feko un cSt. HFSS var gandrīz par jums, jo jūs nevarat pieredzi un hfss vēlas sīkāku informāciju par simulācijas nekā citi.

hi sezgyno i ir dažādi ideja par HFSS i kvalificēti HFSS, bet es amatieris cSt un iesācējiem, kas FEKO un es dizaina BOWTIE in hfss, bet mums ir daudz modeli BOWTIE ja u uzdot jautājumu edaboard pls sniedz pilnīgu datu par jautājumu, un es uzsvaru ka HFSS labākais programmatūru antenas simulācijas, kas bāzes rezonanses kā Microstrip antena, taču feko atrisināt ar brīdi, un šo programmatūru noderīga balky struktūra antenas raganu darbu, piemēram, stiepļu vai waveguide, piemēram, monopole TAM vai ragu antenas Es ieteiktu u nelietot feko par Microstrip [

hi sorry par nepilnīgu informāciju ... antena ir dipola antenu un freq diapazons ir 0,3 līdz 3 GHz ....

i izveidotas uz feko Microstrip antenu masīvu, ja jūs uzmanīgi ar metodi brīdī var noformēt pareizi, ja jums īstenot antenu un pasākums tīkla analizatoru var beileve feko: D bet, ja jūs veidojiet šaurā joslā plakana antenu var redzēt, ka jums nevar dizains antena s parametrs grafika, ko jūs vēlētos .. HFSS ir ļoti populārs nekā citi, bet es zinu, šīs programmatūras requared pārāk daudz atmiņas
hi sezgyno i ir dažādi ideja par HFSS i kvalificēti HFSS, bet es amatieris cSt un iesācējiem, kas FEKO un es dizaina BOWTIE in hfss, bet mums ir daudz modeli BOWTIE ja u uzdot jautājumu edaboard pls sniedz pilnīgu datu par jautājumu, un es uzsvaru, ka HFSS labākais programmatūru antenas simulācijas, kas bāzes rezonanses kā Microstrip antena, taču feko atrisināt ar brīdi, un šo programmatūru noderīga balky struktūras Antenas raganu darbu, piemēram, stiepļu vai waveguide, piemēram, monopole TAM vai ragu antenas Es ieteiktu u nelietot feko par Microstrip [

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back