Dipola antena dizains 0,7 3GHz

R

rajkumar3886

Guest
Man ir vajadzīga palīdzība, lai dizaina dipola antenas frekvencē 0,7-3GHz.

Man ir vajadzīga palīdzība, izstrādājot dipola antenas frekvence 0,7 3GHz
, ja jūs vēlaties dizains platjoslas dipola antenas dizains BOWTIE vai biconical antena.

hi dipola antenu šaurā joslā īpašības, un es domāju, ka Microstrip dipola nekad noderīgi jūsu pieteikumu parasti tiek izmantoti joslu spirāles vai log periodiskā antenu un Vivaldi

hi skatīt šā dokumenta Compact Printed BOWTIE Antena ultraplatjoslas pieteikumi Eiropas konferencē 39 2009, bet tas nav raksturīgs dipols

mēs varam dizains šo ADS programmatūru, do u ir kāda ideja ... lūdzu, atbildēt [COLOR = "Silver"]. [size = 1 ]---------- Post pievienotā 11:26 --- ------- Previous post bija 11:21 ----------[/SIZE] [/color] do u ir kādi dokumenti par iepriekš minētajiem un arī mēs varam dizains šo, izmantojot ADS programmatūru. .

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 11:28 ---------- Previous post bija 11:26 ---- ------</span></span>
do u ir kādi dokumenti par iepriekš minētajiem un arī mēs varam dizains šo, izmantojot ADS programmatūru ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Post pievienotā 11:29 ---------- Previous post bija 11:28 ----------</span></span>
Vai u ir kāds dokumentus par iepriekš minētajiem spirāles vai log periodiskā antena ... un arī mēs varam dizains izmantojot ADS programmatūru

hi es nekad veidota ar ADS antenas vai ansoft dizainers, jo nav pilnībā vilnis programmatūru un nav 3D un i dont zināt, kā dizains antena ar tām

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back