dilemma izvēloties DSP vai Iegultās sistēmas apmācību

V

vidyasagar86

Guest
Hi guys

i pabeigts mans meistariem piemērota elektronika.Es dilemma, vai veikt iegultās sistēmas vai DSP apmācību.Mans šaubas mēs varam būt saskare ar DSP, veicot iegultās sistēmas mācību atsevišķi, vai man vajadzētu izvēlēties DSP atsevišķi.kuriem viens ir labāk.

Hello Frnd

Es varu ieteikt u veikt Iegulto sistē apmācību.
Reg: DSP nav daudz jomu, ciktāl darbs, tikai Texas Inst, es varu c, darba dodot company.N jo INDIJA DSP apmācība BIG '?'zīme.

Par Iegultās sistēmas darba aspekts ierīču draiveri ir ļoti labu darbu jomā, jo šobrīd tirgū ir ļoti spilgts (Nākamās 1,5 g. in Bangalore).

Reg Apmācība: Es varu ieteikt u ESL-iegulto programmatūru Labs.
Tās R & D unit.I ceru, ka viņi r sniedzot apmācībai now.check tur vietā 1nce.

Līdz b frank Es iesaku u mācīties tur bcoz i got off-Campus darbu Bangalore, bfore apvienojas ar ESL man bija neko Em.Sys, man bija brīvas vairāk nekā 1yr gandrīz.

Maksa ir pamatota, bet praktisku Wat tie ļoti palīdz man šeit mans darbs.

ok
S. Raaju

Iet ar to, kas jūs interesē - tas ir kādiem jautājumiem ilgtermiņā.

Nevar teikt, daudz par Indijas uzņēmumiem, darot DSP, bet iegultiem ir liels, lai pārliecinātos - UCS / FPGA darbs tiek veikts daudz vietas.

Tiesības tagad iestrādāta ir!
DSPs būtu droši pārņemt agrāk vai vēlāk, mans minējums ir 2-3 gadi.

Hello,

Es ieteiktu jums iet ar iegulto sistēmu apmācību.Kā edaid teica, ka ir ļoti reti iespējas darbavietas DSP, kur kā tirgus ir labs iestrādāta.Ir daudz mācību centrus Bengalorā un Haiderbadā par iegulto.Izvēlieties labāko ar saprātīgu maksu.pievienoties tam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back