Digital Oscilloscope Izmanto PC Sound Card izteikt viedokli - BEZMAKSAS DL

M

Maverickmax

Guest
Čau

Man ir saiti, lai lejupielādētu digitālo Oscilloscope programmatūra - http://polly.phys.msu.su/ ~ zeld / oscill.html

Man vajag zināt, kādi zondes es varu nopirkt no?

Lai es varētu plug to manu jack socket un izmantot to, lai pārbaudītu manu elektronisko sh º mu.

Thank you in advance

Maverickmax

Es domāju, ka visas osciloskopi izmantot Koaksiālie kabeļi kā zondēm, sakarā ar to pasargājot.

Jā, man ir proble, kas ļauj man plug jack manā datora kontaktligzdu.Tātad man nepieciešams zināt, kur es varu nopirkt zonde ar jack connector

Maverick Max

Tā biežums pasākums nav liela, varat veidot zondes, izmantojot jebkuru koaksiālo kabeli.Par mērīšanas ietekme būtu gandrīz nulle.

Kabeli lieto austiņas jāstrādā labi.Visa constraction var mājās zonde ar daudz tollerance kas ir montāža.

hi i ir pati problēma fact.but i mēģinās parādīt u whats manā prātā radīt es domāju, ka tās diezgan labi.
Šajā pic balta zondes ir analogās ieejas, ka mēs strādājam un tās no bitscope.com hardware.u var to pārbaudīt out.its trully macību dizaina ..

Maverickmax, ..

Kādi ir atlases likmi jūsu osciloskopā.?

Šajā saite joma ir paraugu ņemšanas biežumu līdz pat 200kHz.

www.geocities.com / lptscope / index.html

seadolphine2000 wrote:

Maverickmax, ..Kādi ir atlases likmi jūsu osciloskopā.?Šajā saite joma ir paraugu ņemšanas biežumu līdz pat 200kHz.www.geocities.com / lptscope / index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back