Digital ON / OFF 230V AC Equipment

I

itg

Guest
Hi friends!
Man ir vajadzīga palīdzība, lai kontrolētu 230V AC ierīce strādā 40 Amp maksimālo strāvu.Ierīce paliks par lielāko daļu no laika.Es gribu attālināti signālu OFF par 6-8 h, un pēc tam Switch to.Laikā ir vairāk nekā OFF Time.Es gribu dažas cietvielu šķīdums kontrolēt to, izmantojot Digital Logic (TTL / CMOS).Es nevēlos paļauties uz Elektromehāniskās Relays, ja tie būs ļoti labu rezultātu un laiku.

Jebkura ideja??

Atā!
Sunil TI

Jūs varat viegli atrast SolodState bloku, ka tiks galā ar 40A.
Jums ir sniegt 5-30V (parasti, apm. @ 10 mA), lai to ieslēgtu
Lūdzu, konkrētāku par "tālvadības"

Vai esat pārliecināts, ka nevēlaties, lai tikai izmantot relay, tā var būt jauka viegls veids, kā to darīt.it īpaši, ja jums ir tikai komutācijas reizi 8 vai tik stundas.

Tā varētu būt vienkāršāku risinājumu, nekā izmantojot TRIACS / SCRs, lai pārslēgtos 40A @ 230V (tas ir pieklājīgs summa jauda).

Kādi slodze Jūs plānojat palaist?Induktīvās / pretestības / uc, tas ietekmēt projektēšanas grūtībās.

Tā kā OP saka, jums, iespējams, var izmantot cietā stāvoklī bloku.Līdzīgi kā ir veikls risinājums.

Digitālā saskarne pusē jābūt vienkārši, tās nav pārāk grūti paplašināt a CMOS izejas tā, lai tā slēdži cienīgu Spriegums / Aktualitātes.izmantojot kaut kā BJT vai Mosfet Kopējā emitētājs režīmā vajadzētu iegūt darbu veic.Ir kaudzes no ķēdes shēmas tīmeklī braukšanai releji no TTL līmenis, izmantojot šo metodi.

Hope this helps.
oddbudman

Es arī ieteikt relay šķīdums, varat stieple ar releju, lai pārslēgtos par to, kad un ir pie ierīces, ti,.padarīt ierīce pāriet no Parasti Connected (N / C) termināla to, ka tad, kad relejs ir pie ierīce ir un kad relejs ir ieslēgts ierīce izslēdzas.Tas varētu samazināt uz laiku, lai relay un palielināt savu dzīvi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back