Digital Image Processing

I

iVenky

Guest
Es esmu 3.kursa, un man nav izdarīts jebkuru projektu, un es nezinu, ko darīt, līdz nesenam laikam, kad es nāca pāri "Digital Image Processing". Būtībā es mīlu kodēšanu. Tātad, tas ir iespējams man darīt projektiem digitālo attēlu apstrādi, izmantojot MATLAB, pat nepieskaroties elektroniskās shēmas?

Protams, izmantojot webcam, jūs varat darīt daudz radošu un interesantu projektu, izmantojot MATLAB attēlu apstrādes instrumentu kaste. OpenCV ir vēl viens instruments (C + + bibliotēkas) no Intel, un tā ietver vairāk programmēšana, tās arī ļoti daudz ātrāk un labāk nekā MATLAB attēlu apstrādes instrumentu kaste.

jā jūs varat darīt. kā jau minēts, viena no iespējām ir izmantot web cam datoru, kur jūs varat uzņemt attēlus tieši MATLAB. vai citādi veikt dažas standarta attēlus, izveidot datu bāzes un veikt analīzi / apstrādes par to.

Protams, jūs varat, dažas attēlu apstrādes paņēmienu pielietošana attiecībā uz noteiktu standartu attēlos (piemēram, Linda tēlu, ..), daudzus projektus šajā jomā, ir tīrs programmatūras projektus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back