Digital Filtri un sagriešana ir dsPIC vai uController

S

scaven

Guest
Sveiki, Man ir jautājums, ko es ceru, ka varu lūgt skaidru enouph, šeit iet ... Kad programmēšana mazas caurlaidības digitālo filtru, kā Jūs īstenotu, ka uz ieejas signālu, teiksim vilnim. Vai jūs lietojat FFT par signālu pēc A / D, un reizinot tos kopā, vai arī jūs convolute tos laika domēna? Kāds ir pareizais veids? Tādēļ es aicinu, ir es gribu, lai īstenotu ciparu filtru dsPIC, izmantojot vai nu C vai Basic. Es neesmu pārāk pazīstams ar Asambleju. Kā vienu kodu, attiecībā uz to, ka tas ir mulsinoši man! Vai kāds, lūdzu, iedodiet man vienkāršs piemērs vai paskaidrojumu īstenošanai valodā, kas nav Asamblejas? Es saprotu teoriju aiz to, tikai nav pieredzes īstenošanu. Paldies par palīdzību!

Paskaties Microchip pieteikumu piezīmes sadaļā. Ir piemēri IIR un FIR filtru (es esmu forgtot klāts ar gudronu theay ir par C vai montāža). Labs piemērs C TI ievads oversamplig teorija: http://focus.ti.com/lit/an/spra461/spra461.pdf . Šeit jūs atradīsiet īstenošanu Slīdošais vidējais zemas caurlaidības filtra ADC.

Liels paldies par palīdzību, tas ir ko es meklēju! Chris

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back