K
kgl_13gr
Guest
Hello.Man ir šādas problēmas.Es piešķiru vilnis failu un. M failu.In. M failu vienkārša FIR filtrs tiek realizēta (impulss atbildes sniegšanai) un ieejas signāls no viļņa fails ir filtrē.Beigās izejas posmu ievadi, filtru un, zīmē.Jautājums ir:
Mēs zinām, ka lineāru sistēmu posma rezultāts ir vienāds ar summu ieguldījumu fāzi un reaģēšanas fāzē impulsu.
Kāpēc šis fakts doesn't šķiet turēt šajā gadījumā?Es domāju ir dažas intervāliem, ja filtra posmā samazinās, ievadi posms ir konstants un izejas posms ir nemainīgs atkal (tas būtu samazinās pārāk!)!
Man ir arī mēģinājusi pievienot vērtībām konkrētiem jautājumiem, un rezultāti dont šķiet maču.
Uzdevums ir diezgan vienkāršs un skaidrs.Ko es daru nepareizi?
Paldies jau iepriekš visiem, kas pavada laiku par šo!
Mēs zinām, ka lineāru sistēmu posma rezultāts ir vienāds ar summu ieguldījumu fāzi un reaģēšanas fāzē impulsu.
Kāpēc šis fakts doesn't šķiet turēt šajā gadījumā?Es domāju ir dažas intervāliem, ja filtra posmā samazinās, ievadi posms ir konstants un izejas posms ir nemainīgs atkal (tas būtu samazinās pārāk!)!
Man ir arī mēģinājusi pievienot vērtībām konkrētiem jautājumiem, un rezultāti dont šķiet maču.
Uzdevums ir diezgan vienkāršs un skaidrs.Ko es daru nepareizi?
Paldies jau iepriekš visiem, kas pavada laiku par šo!