Digital Demodulation

S

shaomiss

Guest
Hi, i vēlaties izmantot FPGA, lai demodulate QPSK signālu. IF = 140MHz BW = 3.5MHz es vēlos izmantot 70MHz pulksteni paraugu IF signālu, devas tas darbojas?

tas ir labāk, ja u var izmantot DDC priekšgala b4 demodulation pārvērst šo IF baseband vai ļoti tuvu baseband. B / w no 3.5Mhz nav problēma FPGA, lai veiktu QPSK demodulation. kāda ir datu pārraides ātrums vajadzīgs?

70Mhz nestrādās, 60MHz-65Mhz varbūt labs. ja Jūs lietojat 70Mhz izlases pulkstenis, izlasē signāls negatīvo spektrs būs alias ar pozitīvām spektru, un jums nebūs demodulate jūsu PSK signāls. ja Jūs lietojat 60m-65Mhz izlases pulksteni, izlasē digitālo signālu galvenais spektra atradīsies 10M-20MHz, un alias efekts neradīsies.

Sveiki Es gribu uzdot jautājumu par šo tēmu. Vai mēs varam īstenot šādu demodulation ar DSPs? Vai ir DSP karte šim pieteikumu (TI vai Motorola)? Es gribu uzzināt, vai šāda demodulation var īstenot, DSP, izmantojot Simulink automātiskās kods paaudzes rīku. Paldies

Hi emrek, u var izmantot DSP, lai ieviestu digitālo demodulators sniedz datu pārraides ātrums ir zems. Augstāku datu pārraides ātrumu sistēmas no: MAC aprēķinu būs morem, un u prasa daudz izplatītājiem strādāt vienlaicīgi, lai saglabātu datu pārraides ātrumu. Jo nav atšķirības: no multiplikatoriem par DSP un FPGA mikroshēmas ir augsta, un tā FPGA var sniegt labāku sniegumu par to pašu, salīdzinot ar DSPs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back