Digital ūdenszīmēm - MATLAB - Projekta

V

vishwa

Guest
Sveiki Digital ūdenszīmēm - MATLAB - Projektu ir pievienots. Tas ir praktiski pārbaudīta un strādā labi. Tā būs noderīga studentiem attēlu apstrādes Regards, Vishwa

Vai to, izmantojot bitu plaknes kartēšanas ..? Sorry es esmu pārāk slinks, lai lejupielādētu failu un pēc tam izlasīt caur to .. : D

[Quote = snehal.laghate], kā atvērt. Rar failu [/quote] WinRAR vai 7-Zip.

kā lejupielādēt ūdenszīmi attēlu FPGA ????????? Es hav 2 izmantot FPGA kuģa attēla ūdenszīmēm tāpēc ieteikt jaunus kods steidzami PLZ ..............................: cry:

% Pārveidot embeded ziņa ziņu = mainīs (message_vector (1: Mo * Nav), Mo, nē);% displejs apstrādes laiks elapsed_time = cputime-start_time,% displejs atgūti ziņu skaitli (2) imshow (ziņojuma, []) nosaukumu ( "Atgūtā Message") Minētās programmas ieteica jums par digitālo ūdenszīmju nedarbojas ar MATLAB.

var kāds draugs kodu, video ūdenszīmēm, izmantojot dwt

Thanks a lot, es esmu tikai Newbie, un tikai sākot ūdenszīmi pētījumā.

luking uz priekšu, lai, izmantojot to ... thanks a lot par šādu noderīga lieta: D

hi, paldies par kodu! bet tas parāda kļūdu, kas dc2_embed.m failā precīzi parādīts erroor ir? Kļūda izmantojot ==> rands dalībvalstī ir jābūt dubultā skalārs vai RAND ("valsts") produkciju. Kļūda ==> dct2_embed 60 rand ("valsts", atslēgu);

hi ... Es gribu darīt reālā laika ūdenszīmēm, izmantojot DSP komplektu. tas būtu noderīgi?

Sveiki Digital ūdenszīmēm - MATLAB - Projektu ir pievienots. Tas ir praktiski pārbaudīta un strādā labi. Tā būs noderīga studentiem attēlu apstrādes Regards, Vishwa
WinRAR nozīmē part6 ekstrakcijas.

part6 [/B] ekstrakcijas
hi viswa mēs darām, digitālo attēlu apstrādes projekts ar MatLab.. jūs varat lūdzu nosūtiet man part6 arī tādēļ, ka es varu iegūt kādu ideju, izprast savu projektu. pls viswa man palīdzēt. tā nesaņemu iegūti.

hey paldies par kodu, bet var u sarakstu, grāmatas vai pdf ir, ka es varu atsaukties uz ūdenszīmēm tehnika

hi, paldies par kodu! bet tas parāda kļūdu, kas dc2_embed.m failā precīzi parādīts erroor ir? Kļūda izmantojot ==> rands dalībvalstī ir jābūt dubultā skalārs vai RAND ("valsts") produkciju. Kļūda ==> dct2_embed 60 rand ("valsts", atslēgu)
Sveiki! Esmu pati problēma. Galveno veids ir, tādēļ ir dubultā skalārs, ne? Es nesaprotu šo kļūdu. Vai kāds man palīdzēt? Lūdzu. Paldies.

kur ir MatLab kods Digital ūdenszīmēm pievienotā faila i am nevar redzēt, ka Plase man palīdzēt

Hello sir šos failus r nedarbojas, izņemot LSB file.Here visu r atsevišķus failus, lūdzu, parādiet man manu fails ir galvenais fails apvienot visus failus uz darbu proerly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back