4
4la
Guest
Man ir vajadzīga palīdzība ar projektēšanu un celtniecību elektroniskais pulkstenis, kas var parādīt temperatūru (izmantojot ds1820) un datuma stundas piebalsot. pls palīdzēt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Man tiešām nepieciešams pabeigt palīdzība, shematiska diagramma un pirmkodu, uz PIC mikro kontrolieris balstīta ciparu pulkstenis temperatūra / datums, stundu ritms?. pls palīdzēt !!!!!!!!Kāda palīdzība jums vajag
paldies, wp100 i faktiski ir īstenojušas vienu par šo saiti un tā strādāja, ko reklamē. bet man ir nepieciešams, lai uzlabotu to ar katru stundu pīkstiens. par PIC16F84A i izmantoja visus I / O tiek izlietoti! Es tiešām ir nepieciešams apmēram vienu, lai palīdzētu man, kas mikroshēmu ar vairāk i / oi varētu nodot kodu, lai ar vēlamo katru stundu pīkstiens.Hi, Ir daudz dizainparaugiem aptuveni par šādu gatavi veidot projektu - tikai Google. Te ir labs, kas ir viss jums ir nepieciešams, vienkārši pievienojiet zvani ....[ url = http://www.bogdi.ro/electronics/digital% 20clock /] Digital Clock / Datums / Termometrs ar PIC16F628/PIC16F84/PIC16F690 un DS18S20/DS18B20 [/url]
man joprojām ir vajadzīga palīdzība, kā mainīt kodu uz saites wp100 nosūtīja mani:. kas chip lietot un kā pievienot stundas pīkstiens! Anyboby pls palīdzētpaldies, wp100 man tiešām ir īstenojušas vienu par šo saiti un tā strādāja, ko reklamē. bet man ir nepieciešams, lai uzlabotu to ar katru stundu pīkstiens. par PIC16F84A i izmantoja visus I / O tiek izlietoti! Es tiešām ir nepieciešams apmēram vienu, lai palīdzētu man, kas mikroshēmu ar vairāk i / oi varētu nodot kodu, lai ar vēlamo katru stundu atskan