digitālais pulkstenis temperatūra / datums, stundas piebalsot

4

4la

Guest
Man ir vajadzīga palīdzība ar projektēšanu un celtniecību elektroniskais pulkstenis, kas var parādīt temperatūru (izmantojot ds1820) un datuma stundas piebalsot. pls palīdzēt.

Kāda palīdzība jums vajag
Man tiešām nepieciešams pabeigt palīdzība, shematiska diagramma un pirmkodu, uz PIC mikro kontrolieris balstīta ciparu pulkstenis temperatūra / datums, stundu ritms?. pls palīdzēt !!!!!!!!

Jūs lūdza palīdzību to dizains "Tagad jūs lūdz viss darīts, un piegādāts gatavs lietošanai Vai jūs vēlaties veidot to pats ar palīdzību no draugiem šeit vai jūs man jautājat par bezmaksas dizains pakalpojums (mājiens:..? Nekas dzīvē ir bezmaksas .....) Brian.

Čau, Ir daudz dizainparaugiem aptuveni par šādu gatavi veidot projektu - tikai Google. Te ir labs, kas ir viss jums ir nepieciešams, vienkārši pievienojiet zvani ....[ url = http://www.bogdi.ro/electronics/digital% 20clock /] Digital Clock / Datums / Termometrs ar PIC16F628/PIC16F84/PIC16F690 un DS18S20/DS18B20 [/url]

Hi, Ir daudz dizainparaugiem aptuveni par šādu gatavi veidot projektu - tikai Google. Te ir labs, kas ir viss jums ir nepieciešams, vienkārši pievienojiet zvani ....[ url = http://www.bogdi.ro/electronics/digital% 20clock /] Digital Clock / Datums / Termometrs ar PIC16F628/PIC16F84/PIC16F690 un DS18S20/DS18B20 [/url]
paldies, wp100 i faktiski ir īstenojušas vienu par šo saiti un tā strādāja, ko reklamē. bet man ir nepieciešams, lai uzlabotu to ar katru stundu pīkstiens. par PIC16F84A i izmantoja visus I / O tiek izlietoti! Es tiešām ir nepieciešams apmēram vienu, lai palīdzētu man, kas mikroshēmu ar vairāk i / oi varētu nodot kodu, lai ar vēlamo katru stundu pīkstiens.

paldies, wp100 man tiešām ir īstenojušas vienu par šo saiti un tā strādāja, ko reklamē. bet man ir nepieciešams, lai uzlabotu to ar katru stundu pīkstiens. par PIC16F84A i izmantoja visus I / O tiek izlietoti! Es tiešām ir nepieciešams apmēram vienu, lai palīdzētu man, kas mikroshēmu ar vairāk i / oi varētu nodot kodu, lai ar vēlamo katru stundu atskan
man joprojām ir vajadzīga palīdzība, kā mainīt kodu uz saites wp100 nosūtīja mani:. kas chip lietot un kā pievienot stundas pīkstiens! Anyboby pls palīdzēt

Hi, Prieks šeit projekts kopumā ir darbojusies labi, lai jums, es tikai izmantot DS18B20 subroutine tās grūts, lai iegūtu tiesības montētājam, jo hronometrāža ir kritiska. Gandrīz jebkurš lielāks 16F mikroshēmas strādās labi, jums vienkārši ir izveidot papildu ostām un, iespējams, pārtraukt papildus funkcijas, piemēram, analogo vai salīdzinošu tiek involked pēc noklusējuma. Parasti lēti un kopējās lielāku mikroshēmas ir 16F876A vai 16F877A. Varbūt redzēt whats pieejama jūsu apgabalā un ļaut izmantot prasmes, un mēs varam, iespējams, ieteikt, kas ir labāka izvēle.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back