digitālās izejas, ja IC nav powered

V

vorxio

Guest
Hi,
Es esmu ēka nedaudz EEPROM programmētājs, izmantojot trīs 74LS164.
Es gribētu, lai izveidotu savienojumu programmētājs shēmas tieši uz citu ierīci (Z80 CPU), kas izmanto EEPROM.
Vai es varu vienkārši izdarīt, savienojot rezultātiem trīs 74LS164 uz adresi un datus, autobusu un rūpējas, lai:
1) ja CPU ir powered tad trīs 74LS164 NAV powered
2) ja 74LS164 ir powered tad Z80 NAV powered
(Un, protams, vada izejas ļauj signālu EEPROM saskaņā ar 1 vai 2)?

Mana šaubas attiecībā pretestība produkcijas pins ar motorizētu OFF TTL IC (74LSxxx), tas ir pietiekami augsta?
Viņi var traucēt normālu darbību, autobusu, ja CPU darbojas?
Paldies jau iepriekš un labākās regards,
VOR

ja tas būs darbs, vienkāršākais veids, kā tās savienot tieši, bet man ir šaubas par gadījumu, kad tās LS powered un Z80 nav ...jo Z80 var iznīcināt ...I dont zināt, ko LS164 workin tieši tā, bet es jums iesakām, ka jūs izmantojat daži IC ar trim valsts produkcija (0,1, un augstas impendance) ...

bye!

bunny wrote:

ja tas būs darbs, vienkāršākais veids, kā tās savienot tieši, bet man ir šaubas par gadījumu, kad tās LS powered un Z80 nav ...
jo Z80 var iznīcināt ...
I dont zināt, ko LS164 workin tieši tā, bet es jums iesakām, ka jūs izmantojat daži IC ar trim valsts produkcija (0,1, un augstas impendance) ...bye!

izmantot 3 Valsts
Z80 tiks iznīcinātas, ja i / o ir aktīvi, kad viņš ir bezmotora

Sveicieni

Vai jūs zināt TTL pāreju reģistrā ar 3 valstīm rezultātus?(74LS595 varētu būt alternatīva, bet tā ir latched rezultātus un izmaksas vairāk).

Un ja es pievienotu 10K rezistoru katram produkcijas LS tapu par un Z80 CPU?

Bye,
VOR

varbūt šī rezistoru var palīdzēt, tikai man būs skatīties no 1k un 10k ...varbūt 10k būs iznīcināt līmenis signāla ...

b!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back