Digitālās Degvielas līmeņa mērīšana, izmantojot mikrokontrolleru

G

GM2009

Guest
Hi ...
Es esmu, kam pieteikums, ka man ir novērtēt kurināmā daudzumu automašīnu ciparu.
Kā es varu pasākumiem, ko tā?Kura sensors ir nepieciešams, lai tas?Vai es varu izmantot pludiņš roku, kas jau tiek izmantots automašīnu analogās mērījumiem?

Lūdzu, dariet man zināmu, ja kāds ir kāda ideja ...

Paldies
GM

HI

Varat izmantot spiediena sensoru, lai izmērītu degvielas līmeni tvertnē

Freescale sniedz daudzus tipa spiediena sensors jūs varat pasūtīt caur MOUSER

Arī meklēt pieteikums, ņemiet vērā no valsts un Frescale par to, kā sagatavju šķidruma līmeņa mērīšana

Visu labāko

Bobi
Mikrokontrolleru speciālists

Jums var būt intrested manā Linear ūdens līmeņa indikators, kuru dizains ir balstīts uz PIC mikro.Tas parāda līmeni šķidruma uz 3 x septiņi segmentu displeju sākot 000-100% 1% soļiem.To pašu var implimented jebkura izmēra tvertnes ar jebkuru jaudu.Zondes nav saskarē ar ūdeni, lai sajūtu līmenī, tādējādi nav korozijas zondes.Dizains izmanto kapacitātes pamatā metodes, lai novērtētu līmeni šķidrums traukā, un tādējādi to var pat izmantot šķidrums, kas doesn't rīcību.var būt vēl destilētu ūdeni.Bet kā teica projekts ir ļoti prasīgs un i sniedzot pilnīgu tehnoloģija, kas ietver shēmas, viens prototips, un kodus pats.Īss apraksts par pašu var atrast zem saites.
http://www.edaboard.com/download.php?id=164154
Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back