Digitālā Potenciometrs ka tiks galā ap 2 vati

R

royalsdan

Guest
Man vajag, lai kontrolētu potenciometrs, kas tiks galā ap 2 vatiem. Es saprotu, ka digitālās tie nevar rīkoties tik daudz jaudas, lai kā es varu saņemt ap šo? Kad es sāku šo projektu es uzzināju, cik maz reālās pasaules experienceI ir ārpus klases: cry: Jebkuru palīdzību vai norādes būtu lieliski!

Vai jūs varat nodot šo agrāk shēmas, kur signāla līmenis ir mazāks?

Es nevaru ... Man vajag, lai pielāgotu slodzi līdz man vajadzīgo strāvas stiprums ampēros. Tā ir mana izpratne man var būt nepieciešams izmantot MOSFET ir? Es woould daudz drīzāk izmantot digitālo potenciometrs, bet tas nav izskatās possibel ar enerģijas apjomu.

Vai jūs, lūdzu, paskaidrojiet jo vairāk tādēļ, kāda ir izmantota spriegums, kas ir slodzes, un whats faktisko darbu jādara? Jebkuras shēmas vai diagrammas šī darba var palīdzēt meklē uz savu problēmu. Lai jums veicas

[Quote = pranam77] Vai jūs, lūdzu, paskaidrojiet jo vairāk tādēļ, kāda ir izmantota spriegums, kas ir slodzes, un whats faktisko darbu jādara? Jebkuras shēmas vai diagrammas šī darba var palīdzēt meklē uz savu problēmu. Good luck [/quote] spriegums ir starp 0 un 12 slodze ir nepieciešama jākontrolē un no 0-100k man ir nepieciešams, lai izlasītu sprieguma un strāvas stiprums ampēros kā slodzi tiek koriģēts. Mērķis ir mainīt slodzi, līdz vēlamais strāvas patēriņš ir izpildīts, un pēc tam ierakstīt datus. Man ir tas jau ir iebūvēts ar 2 LED displeju un potenciometru, bet es gribu, lai pārvērstu to par digitālo un ierakstīt ar manu datoru. Getting rādījumus nav mans grūti daļu. Kontrolēt slodzi, kas var rīkoties, ka spriegums ir.

Veikt šajā apskatīt: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/3464 Tas būtu jums pamata ideja, ja jūs vēlaties izmantot digitālo pot. Tomēr, lai šāda veida ķēdes, tas būtu vienkāršāk izmantot DAC. Galu galā, pods ir tikai tiek izmantota šāda veida ķēdes radīt digitāli kontrolēta sprieguma, lai jūs varētu arī saņemt tieši to punktu un izmantot lētu DAC vietā. Tātad šajā ķēdē, DAC aizstās U1, U3 & RS. Tas ir atkarīgs no jums izvēlēties piemērotu FET. Kas būs pamatā pašreizējo jūs vēlaties vadīt ar slodzi, un pilnvaras izkliedēties FET. Būtībā FET rīkojas kā lineāru regulators, tas būs dempings siltums tāpat savu lieljaudas pods tika dara savu sākotnējo ķēdē. Tāpēc izvēlēties vienu, kas ir iepakojumā, kas būs ļauj jums Heatsink pareizi. Franks. http://www.frankvh.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back