Digitālā Oscilloscope Izmanto PC skaņas karti ieeja - bezmaksas DL

M

Maverickmax

Guest
Hi man ir saiti, lai lejupielādētu digitālo oscilloscope programmatūru - http://polly.phys.msu.su/ ~ zeld / oscill.html Man vajag zināt, kuras zonde es varu nopirkt no? Lai es varētu plug to savā jack ligzdā un izmantot to, lai pārbaudītu manu elektronisko shēmu. Iepriekš pateicos Maverickmax

Es domāju, ka visi osciloskopi izmantot koaksiālo kabeļu, kā zondēm, jo ​​to pasargājot.

Jā, man ir nepieciešams proble kas man ļauj plug jack manā pc kontaktligzdu. Tāpēc man ir nepieciešams zināt, kur es varu nopirkt zondi ar jack connector Maverick Max

Jo Pasākuma biežums nav liels, jūs varat veidot zondes, izmantojot jebkura veida koaksiālo kabeli. Par mērījumiem efektam jābūt gandrīz nulle. Kabelis izmanto austiņas jāstrādā labi. Visa izstrādes stadijā var būt mājās zonde ar daudzām tollerance kas ir montāža.

hi i ir tāda pati problēma fact.but Es centīšos parādīt u whats manā prātā izraisīt i domāju, ka tā diezgan labi. šajā pic balto zondes ir paredzētas analogo ieeju, ka mēs strādājam, un tās no bitscope.com hardware.u var pārbaudīt to out.its trully macību dizains ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back