Differential Equations Manual pieprasījums

V

vermuz

Guest
Kāds, lūdzu, augšupielādējiet pamācība diferenciālvienādojumu ar Boundary-vērtība problēmas ar Dennis G. Zill, Michael R. Cullen es really appreciate it. Man ir risinājumi Boyce Diprima, bet tie ir daļa no grāmatas, bet man ir izmantot Dennis G Zill `s teksts, un es tiešām vajadzīga palīdzība, iegūstot risinājumus šo grāmatu. Es būšu ļoti pateicīgs. Cerot uz pozitīvu atbildes reakciju.

[Quote = vermuz] Man ir risinājumi Boyce Diprima ...[/quote] Hi! Es esmu pašmācības diff. equeations (Paņēmu klases 7 gadus atpakaļ, bet aizmirsts viss, ko tagad), izmantojot Boyce $ DiPrima. Bet man nav risinājumu. Vai jūs, lūdzu, pēc viņiem? Paldies!

Hi .. pirmkārt: žēl .. I dont HAV wat ur lookin: S par risinājumiem, kas u ir: tas, ka students vai instruktora risinājumi pamācība? wat izdevums tas ir? 7. vai 8.? plz pm mani ASAP cuze I hav ir medības Instruktora rokasgrāmatu ilgu laiku ... un man ir nepieciešams to manu "Matemātika 4" Protams, 10x 4 ur palīdzēt / / /

Es gribu Solution rokasgrāmatu Zill un Cullen bet 3rd edition, kas ir "diferenciālvienādojumu ar robežgadījumu problēmas"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back