diferenciālo pastiprinātāju

S

sourav

Guest
hi all, Ja drenāžas pretestību diferenciālo pastiprinātāju aizstāj pašreizējo spogulis, vai tās sprieguma iegūt pieaugs vai samazināsies vai paliek tas pats? kāpēc? sourav

Es domāju, ka u teikt strāvas avotu ISS aizstāj ideāls vienu. šajā gadījumā, iegūt nedaudz pieaugs un o / p CM līmenis kļūst pilnīgi neatkarīga no i / p CM līmenis

Gain diferenciālo pastiprinātāju ar rezistoru slodzi: Gm * Rload Gain diferenciālo pastiprinātāju ar esošo spoguli slodzes: Gm * (ROP | | RON), kur ROP ir pretestība ieskatu PVO no izvades ports un Rons ir pretestība meklēja NMOS no izejas ports. Parasti ROP | | POS>> Rload, tāpēc sprieguma iegūt pašreizējās spogulis slodze diferenciālo amplifer ir daudz liels nekā rezistors ievietot vienu.

aizstājot darbaspēka emigrācijas pretestība ar pašreizējo spoguli tas pārveido līdzsvarotu konfigurācija nelīdzsvarota produkciju galvenokārt un viena beidzās izejas pastiprinātāja pieaugums ir hingher nekā parastajiem līdzsvarotu produkciju opretional pastiprinātāju.

sry i pārpratuši jautājums, kā citi ppl ir norādījuši, iegūt palielinās, ja mēs izmantojam strāvas slodzi, bet problēma tat rodas ir tā, ka o / p CM līmenis nav precīzi noteikta, jums ir nepieciešams, lai izmantotu CMFB circuit uz. define O / P CM līmenis

[Quote = sourav] hi all, Ja drenāžas pretestību diferenciālo pastiprinātāju aizstāj pašreizējo spogulis, vai tās sprieguma iegūt pieaugs vai samazināsies vai paliek tas pats? kāpēc? sourav [/quote] Tā ir viena gala produkciju, kā jūs darāt. Es domā sprieguma iegūt depands uz Jūsu dizainu.

hi siddarthshukla, es donot zināt, kas ir CMFB ckt? cm, ir kopējā režīmā spriegums vai kaut kas cits. sourav

CMFB ir kopējā režīmā atgriezenisko saiti ckt. tas ir, ja u nepieciešams differentail produkciju.

arī tas ir atkarīgs no pretestības esošo spoguli. Tas parasti pieaug kopš rezistors, kura pretestība ir ro patērē pārāk daudz enerģijas. Tādējādi netiek izmantota.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back