diferenciālo pastiprinātāju

K

kickbeer

Guest
Jūs varat redzēt ķēde arestu.Es strādājot ar VDD 3.3V un 0.35um Spice modeli.No manas sapratnes, M9a un M9b ir saturation.Kas ir faktiski funkcija M8?Vai tas ir izmantots tā, ka M9a un M9b in saturation?Vai M8 strādā triodes vai piesātinājuma?Es esmu patiešām clueless par šo
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

A diferenciālo pastiprinātāju uzdevums ir paplašināt tikai starpība starp abiem izejvielas.Tomēr arī kopējā režīmā daļa gan signāli tiks papildināts.
Diemžēl!
Ar mērķi saglabāt šo nevēlamo daļa tik zemam, cik vien iespējams, kopējā avots līnija kombinētās vienošanās jāietver liela rezistors Re (ar kopējās režīmā pieaugums ir Rd/2gRe).Ļoti liela rezistors kopā ar sprieguma avotu var uzskatīt par pašreizējo avots (Rd = Drain pretestība, g = transconductance).
Tādēļ vislabāk ir lietot aktīvu pašreizējo avots (trešā tranzistors), kā rezultātā, ka kopējā režīmā iegūt var veikt ļoti maza.Tas ir uzdevums, kas
3. tranzistors.

LvW wrote:

A diferenciālo pastiprinātāju uzdevums ir paplašināt tikai starpība starp abiem izejvielas.
Tomēr arī kopējā režīmā daļa gan signāli tiks papildināts.

Diemžēl!

Ar mērķi saglabāt šo nevēlamo daļa tik zemam, cik vien iespējams, kopējā avots līnija kombinētās vienošanās jāietver liela rezistors Re (ar kopējās režīmā pieaugums ir Rd/2gRe).
Ļoti liela rezistors kopā ar sprieguma avotu var uzskatīt par pašreizējo avots (Rd = Drain pretestība, g = transconductance).

Tādēļ vislabāk ir lietot aktīvu pašreizējo avots (trešā tranzistors), kā rezultātā, ka kopējā režīmā iegūt var veikt ļoti maza.
Tas ir uzdevums, kas 3. tranzistors.

kickbeer wrote:Tātad trešās tranzistors, M8 jābūt saturation .. am i tiesības?
Kā aprēķināt Re?
Vai Re no 3 tranzistors?
Vai jūs domājāt Rd no diviem rezistoriem savienots ar VDD?

Ko darīt, ja mēs aizstās abus rezistori ar PVO slodze, kurā vārtiem un drenāžas ir shorted??

kickbeer wrote:

Ko darīt, ja mēs aizstās abus rezistori ar PVO slodze, kurā vārtiem un drenāžas ir shorted??

es domāju, ka divi rezistori saistīts ar noplūdi gan diferenciālis pāri NMOS aizstāj ar PVO slodze. (vārti un drenāžas ir shorted).Attiecībā uz M8,
es esmu plāno to aizstāt pirmajā ar pašreizējo avots manā LTSpice simulāciju.Vai jums ir kāds īpašs formula, lai aprēķinātu, cik liela pašreizējās jābūt.Es iesaku, ka vajadzētu būt um lieluma.Vai jebkādiem īpašiem formula?Es strādājot ar 3.3V sprieguma padeve un 0.35μm Spice modeli.thanxs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back