Diferenciālā pāri Garums Matching

N

nelsonys

Guest
Dear All, Lūdzu, ir jāpārbauda uz manu ppt failu mans novērojums un izmeklēšanu. Man ir problēmas ar teorijas un praktisko īstenošanu. Thanks a lot.

Track pretestības, kā arī padomāt, ja tie tiek salīdzināti diff pāri tās visas ir labāk, kā stripline, tad pretestības būs sakrīt labāk, un tas būtu matemātikas vieglāk. Ja Jūsu sistēma ir ātrgaitas instrumenti uzcelta es varētu tās izmantot. Ar maisījumu Microstrip un Stripline jums ir jāaprēķina diff pāri pretestības (attālums starp riteņiem, attālums lidmašīnām uc), gan notikumiem. Ja jūs aprunāt iegūt tos visus par stripline slāņiem, pārvietot vairāk pēdas uz iekšējo slāni, lai jums ir vairāk vietas, lai atbilstu garumiem. Es apskatīt diff pāriem garumu, un pēc tās, ja iespējams, jo pār attālumā jums nevajadzētu būt problēmas atbilstošas, lai 5mm. Atrast garākā diff pāri un mēģināt iegūt visas citas pēdas, kas 5mm šo garumu.

nelsonys Neskatoties jums bija sniegt specifikāciju attālumā un platumā, ir parasti vairumam sakaru standartu informē prasībām pretestība. Atkarībā no CAD lietojat, ir iespējams saskaņot vēlamo pretestības automactilly. + + +

Es cenšos izkārtojumu diferencētu pāris LAN. Kā jūs varat atrast no aresta, pin piešķiršana par BGA atšķirīgas pāriem, kas atstarpes starp diferenciāli pāriem ir ļoti maz, neliels izvada starp tiem. Tātad, starpība pēdas domāju, ka tur būtu jābūt attālumam 3W starp blakus pāriem, lai izvairītos no sakabes, bet acīmredzot šajā gadījumā, atdalīšanai, ir nepietiekams un sakabes var rasties. Problēma ir šajā sakarā būtiska? Un ir kāds noteikums īkšķis (biežums, pieauguma laiks uc), kas nosaka robežas, vai sakabes būtu ievērojama starp diferenciāli pāriem?

Paldies andre, vēl viens jautājums: Vai tas ir ķēdes dizainers, kurš nolemj maršrutu diferencētu pāri blīvi vai brīvi savienotas veidā? Kādi ir kritēriji, lai izlemtu, vai starpība pāra būtu novirzīts cieši savienotas veidā?

Pateicoties Marsē sasaistei interesantu papīru. Saskaņā ar sākotnējo pastu, iesaistīto signāli ir diezgan lēns (4 ns risetime ir norādīts). Es domāju, tas ir 100 Mbit Ethernet? Stingri iekšējo pāri šķībs saskaņošanas prasību 0,5 mm, šķiet patvaļīgs šajā sakarā. Jums parasti būs beidzis atstarpes noteikumi, atkarībā no paralēles garumā, kas būtu joprojām ļauj BGA ventilatoru-out. Nepieciešamo blakus pāris atstarpes būtu atkarīga vairāk pamatnes biezums nekā izsekot platumu gadījumā pārbauda iekšējā slāņiem, es domāju.

Pateicoties Marsē too! Jā, tas ir nedaudz patvaļīgs, nosakot stingrus noteikumus par šādu gadījumu. Teikt 50ps pieauguma laiku, kā jūs dizains diff pāri? Cieši sapārotas vai brīvi krītošas kopā? Kā jūs galā ar šķībs atbilstības jautājumu (serpentīna pēdām, atstājot minimālo atstarpi iespējams?)? Kā jūs atrisinājis pretestības pārtraukumu (diff. izsekot šķīrās), kas ar šķēršļiem ierobežotā valdes vietas? Paldies!

Es izmantoju Cadstar ar ātrgaitas router un signāla integritāti pārbauda instrumentus. Ko mēs darām tagad, ir pavadīt vairākas dienas, ko ieved ierobežojumus un noteikumus attiecībā uz visiem signāls, ka ir kritiski. Tad, kad mēs interaktīvi ceļu mēs aprunāt pārkāpt noteikumus, un ir papildus ekrānā info, lai mūs vadītu. Es uzskatu, ka, veidojot ierobežojumus iepriekš, tas padara maršrutu intensīvākas, bet, ja esat pabeidzis jums nav gatavojas saņemt jebkurā šķebinošs suprises. Bez instrumentiem tā ir pilnīga un izdvest murgi, jo jums nav šaubu savākta, mēģina izstrādāt visus noteikumus un to, kā lieta mijiedarbojas. Ar manu izveidot es varu aiziet no slāņa slānis un platums būs maina, lai saglabātu savu nepieciešams pretestība utt PCB dizains mainās, pateicoties ātrgaitas / pieaugšanas laiks utt, ja mums ir kļūt disciplinētu mūsu noteikumiem, vairāk ierobežojumu palīdzību.

... Kā jūs atrisinājis pretestības pārtraukumu (diff. izsekot šķīrās), kas ar šķēršļiem ierobežotā kuģa telpā
nelsys Dažos gadījumos nav precīzas atbildes?. Piemēram: Es izdarīt PCB un jāizvada traks uz IDE / SATA pārveidotājs, kas ražotājam guide noteikto maksimāli 100mm vītā pāra uz iekšējām slāni (man bija maršruta vairāk nekā attālums - un virsējais slānis). Kas jums gadījumā ir vēlams, lai jūs pārbaudīt IC vadītāja jūs strādājat, lai uzzināt par ražotāja norādīto ierobežojumus. Arī: Jums nav norādīta ātrums ETH izmanto mērķa pieteikumu (10M / 100M / 1G). Tas ietekmē dziļi turpmākus lēmumus concernig darba apkārt. + + +

Paldies Marsē un Andrē, es esmu maršrutēšanas 100M Ethernet tikai. Starp citu, garuma saskaņošanas serpentīna izsekot, jo vieta ierobežojums, vai es varu to darīt divas reizes vai vairāk, ar tādiem pašiem pēdas? Lūdzu, ir aplūkot mana jaunākā grozījuma par dažādām pāri maršrutu un sagrozot. [PIEVIENOJIET] 56657 [/PIEVIENOJIET] Jebkura komentārus par maršrutēšanas jautājumiem ir visvairāk atbalstīja!

Nelson Es nekad neredzēja anythink, piemēram, ka serpentīns šādā veidā. Tas varētu būt sliktākais efektu pat kā straigh līniju. Anyway, jūs izvēles dažus standartam, kas precizēts ierobežojumu upurēt, un es sugest attālumu (standarti piekrīt dažiem pielaidi) + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back