Diferenciālā beidzās ar izceltie beigusies [SVARĪGS]

T

Tahar

Guest
Hi guys, šī pēdējo pāris dienu laikā man bija šādas galvassāpes: Mums ir starpība OTA. un mēs ir jauka 1,5 mazliet flash ADC ķēde, kas darbojas ar ieejas diapazonā [0,1 V] 1) Daži no maniem grupas cilvēki teica: Vai ir iespējams iegūt vienkāršu viena beidzās OTA no pilnīgi atšķirīga OTA? tāpēc, ka mēs izmantojam tradicionālo shēmu un nav, izmantojot šo vienu beidzās ievadi flash ADC galvassāpes. 2) citu grupu, teica: Nē, mēs aprunāt, mums ir izmantotas pilnībā atšķirīga struktūra, visas ķēdes, jo pilnībā diferenciālis OTA nozīmē atšķirīgu ieejas un izejas whoel ķēdes, ka mēs esam buuilding. Un šajā gadījumā mums ir jādomā par pārvērst atšķirīgu beidzās ieguldījumu vienotu anded ievadi ar DC ofset ar 0.5V. ok! bet kā to izdarīt? (Bez transformatoru vai Balun izmantot šeit lūdzu) Lūdzu, palīdziet man!!

Lai iegūtu labākos rezultātus, jūs vienmēr būtu izmantot, lai pilnībā atšķirīgu struktūru. Šajā gadījumā, pat ja jums ir viencokola ievadi, jūs vienmēr varat izmantot pseido-diferenciālā ieejas parauga un turi posma pāriet uz iekšējo pilnībā diferenciālis signālu.

Par CMOS process, starpība ķēde var noraidīt daudz substrāta troksni, un es jums iesakām vienmēr izmantot pilnībā atšķirīga shēma Jūsu dizainu. Ja jūsu ievades izcelt beigās vienu, jūs varat pārsūtīt to uz atšķirīgu pirmajā posmā. Jibina.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back