diapazons RFID

R

rectifier

Guest
Es vēlos zināt, par to, ko faktors nav RFID diapazona lietās? Arī es gribu uzsākt projektu par RFID un man ir nepieciešams maksimālais diapazons, lai var kāds man pateikt maksimālo iespējamo diapazonu aktīvās un pasīvās tagus ar detalizētu informāciju ...

Lasīt noteikta kā maksimālā ommunication attālumu starp lasītāju un etiķeti. Lasīt virkni tipisku pasīvo RFID produktu svārstās no apmēram 1 collu līdz 1 metru, atkarībā no sistēmas konfigurācijas. Lasīt klāsts RFID ierīces, parasti skar šādus parametrus: a) Darbības frekvence un antenas spoles izpildes b) Q antenu un tuning shēmas c) Antenas orientācija d) Ierosmes strāvas un sprieguma e) Jūtība uztvērēju f) Kodēšana (vai modulācijas) un dekodēšana (vai demodulācijas) algoritms g) skaits datu bitiem un atklāšanas jomā (interpretācija) algoritms h) stāvoklis darbības vidi (metāla, elektriskais troksnis), uc Ar konkrētu darbības frekvenci, iepriekš minētajiem nosacījumiem (- c) ir saistītas ar antenu konfigurācijas un tuning ķēdē. Apstākļos (d - e) nosaka ar ķēdi topoloģija lasītājs. Nosacījumu (f) sauc par komunikācijas protokolu ierīces, un (g) ir saistīts ar firmware programmu datu interpretācijai. Pieņemot, ka ierīce darbojas saskaņā ar konkrēto nosacījumu, izlasiet diapazons ierīces lielā mērā ietekmē veiktspēju antenas lentu. Tas vienmēr ir taisnība, ka vairs lasīt diapazons ir sagaidāms, ka lielāka izmēra antenu.

Hi, Jums ir cita veida pasīvās RFID karti, pamatojas uz dažādām tehnoloģijām. Jums ir bezkontakta kartes, lai 125 kHz un 13,56, pamatojoties uz ISO14443 max attālums MHz: 4 līdz pat 10 cm (MIFARE 13,56 MHz) Jums ir arī VISINITY CARDS par 13,56 MHz pamatojas uz ISO15693 pat Meter 1 MAX. Jums ir arī 914 MHz un 868 MHz kartes, kuràs var strādāt attālumos 10 metru vai vairāk! .. Tās ir arī pasīvā kartes. Attiecībā, Paul.

i izmanto caliso pamatā ISO15693 tās claming 1 metru max, bet i got tikai 10cm

NEX dokumentiem satur visu informāciju, kas jums ir nepieciešams, kad jūs sākat ar RFID. Pamati un augsti attīstītās informāciju. UHF diapazonā no 860 930MHz (ISO / IEC 18000-6) ir lielāks diapazonā! Sveicieni!

Vai ir iespējams veidot RFID ar 2000m diapazonā? Kā? Kāds lūdzu ....

2km diapazonu RFID? Umm ..... Nav īsti! (Pat ne UHF lai cik man zināms).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back