DFT Palīdzība

B

badola

Guest
hi visiem,

Es esmu jauns dft un cenšas, lai uzzinātu to caur sevi.bet man ir nepieciešama jūsu palīdzība.i am strādā pie leon_amba pārstrādātājs.Man ir vhdl failus, ko es esmu, lai apkopotu un tad man ir sintezēt tos.taču problēma ir tā, ka atmiņas sram256x24, sram1024x32, dpram136x32 nav synthesizable.so i generated viņus ar artsian rīku.i sintezē vhdl failus bet generated netlist ir bez bist.kad es esmu cenšas radīt pārliecinamies failus mbist caur artēzisks pēc tam, kad izmanto tos mbist tā sniedz dažas kļūdas (daži konversijas kļūdas).Vai jūs varat man palīdzēt šajā?Man vajag dažas piemērs par visu dft plūsma (apkopošana, sintēze, mbist, skenēšanas ievietošanas, atpg).i būs ļoti pateicīgs Jums draugiem.

http://csdl2.computer.org/persagen/DLAbsToc.jsp?resourcePath=/dl/mags/dt/&toc=comp/mags/dt/1999/01/d1toc.xml&DOI=10.1109/MDT.1999.10005

Jūs izmantojat ar kuriem uzņēmumi testa instrumenti ...

lūdzu, ņemiet vērā, ka līdzeklis, lai radītu MBIST modelis Nees papildu licences no Mentor.par artisan instruments, dažādi versin atbalstīt dažādas funkcijas.varat atsauce palīdzību dokuments

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back