Delta Sigma Frekvenču-N Sintezatori

I

iemotions

Guest
Vai kāds ir lekcijas par operatīvo par Delta Sigma Modulator jēdzieniem, ko izmanto FN Syn. Ko es saņemu pēc apspriešanās Master Google ir tik grūts, ka mana stulba prāts nevar saprast, cik Delta-Sigma mehānismu var pārvietot rosināt trokšņa augstas frekvences un zemākas stimulēt troksni varas stulba newfresh vīrietis

Pamata funkcija sigma delta modulators, ir atgriezeniskā saite troksni un no izejas līdz ieejas tas liks troksnis lielāks bet tas ir uzstājām ārpus signāla joslas platumu . Tas samazinās trokšņa signāla!

devu, kāds ir dažas papīra par misu sigma delta? var dot man skaidru priekšstatu par ka

Manuprāt, tas ir labs: "Sigma-Delta frakcionētu-N radiofrekvenču sintēze" Scott Meninger Michael Perrott Massachusetts Institute of Technology

paldies nathanee! Vai jums ir kādi dokumenti par dalītu frekvences sintezatoru?

Vai kāds ir Bram de muer doktora disertāciju par frakcionētu pll

"How Delta-Sigma mehānismu var pārvietot rosināt trokšņa augstas frekvences un zemākas stimulēt trokšņu jauda" Uz iemotions Delta-Sigma modulators ir nodošana funkcija kā norādīts zemāk: Y (z) = X (z)-N (z) * (1-z ^ -1) ^ n trokšņa N (z), ir pēdējais caurlaide signāls X (z), tas viss iet qutization troksni dalītājs ar frakcionētu N PLL ir augsts garām delta sigma modulators. tik zemas frekvences Spurs trokšņi ir apslāpēti un pārcēlās uz augstas frekvences.

ir tur dažas ieviešanas dokumentus par frakcionētu N sintezatoru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back