Dell Desktop ne nāk uz augšu, tikai mirgo

S

samoltech

Guest
PLS māja, man ir vajadzīga palīdzība .. es esmu strādā pie Dell OptiPlex darbvirsmas, kad es varu to .. tas tikai mirgo un tas mirgo turpinās līdz es noņemt jaudu ... lūdzu, ko man darīt, lai labotu to. tā rezultātā jaudas thats mirgot un paradis aiziet off pat, nospiežot barošanas pogu, kamēr es izņemiet elektrības vadu no sistēmas

kāda mirgo ir spēks lika kvēlojošs vai kaut jūs mēģināt restartēt sistēmu mēģināt redzēt, vai ventilatora skaņa ir dzirdama ar jums vai ne

Pārbaudiet apturēt, gaidīšanas un ziemas guļas opcijām OS un BIOS. Speciāli BIOS varas iespējas sadaļu, ja ir. Arī šī problēma ir pazīstama "OptiPlex 990 un 790". Pārbaudiet PSU vai izmēģināt citu PSU. : Aci:

Mainīt strāvas vadu, ja problēma nav atrisināta, nekā jums vajadzētu doties uz servisa centru.

šķiet, piemēram problēma ir ar jūsu smps. labi ... atvērt-up jūsu SMPS un pārbaudīt jebkuru bulged kondensatori un pārbaudīt visas izejas spriegumu, piemēram 5 12 V V 3,3

Vai jums POST pīkstienus pie datora startēšanas? Jūs varat izmērīt spriegumu 12 V, +5 V un 3,3 V pie rezerves savienotājs ar digitālo multimetrs, ja tie ir ārpus diapazona, tad labāk, lai aizstātu SMPS barošanas

Es esmu ziņkārīgs ... Jūs kādreiz saņemt reālu risinājumu par šo? Ja tā, dodiet mums zināt, kas noticis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back