define viļņvada ostas pierunāt kabeli CST

W

winglj

Guest
Dear all,

Man ir jautājums par noteiktu viļņvada ostas pierunāt kabeli CST.

Ja plāksteris antenas piemēram CST rokasgrāmatā, ir jādefinē Zmin kā elektriskā sienas, un pēc tam uzņemt COAX kabeļa nosaka sejas viļņvada ostas atrašanās vieta.

Tomēr, ja es vēlos zināt atpakaļ starojuma antenas, tādēļ tas nav piemērots Zmin definē kā elektriskā sienas, tāpēc joprojām ir iespējams uzņemt COAX kabeļa nosaka sejas viļņvada port?Šķiet, ka simulācija nevar saplūst, lai to, ko es varu darīt, lai atrisinātu šo problēmu?

Paldies par jūsu laiku, un es augstu vērtēju visus jūsu atbildi.

In CST MWS piemēram, iespējams, ir saistīts ar īpašu antenu struktūra, ja antena ir nodrošināta ar metāla sienas anyway, tā izvēle Zmin = Electric "ir labs veids, kā samazināt aprēķina laiku (nevis modelēšanas metāla sienu).

Ja jūs vēlaties, lai modelētu antena bez iepriekšējas pieņēmumiem, tad izmantojiet
pats iestatījumus, piemēram, bet atstāj visas robežas - Open (pievienojiet atstarpi).

Regads,
P.

Hi winglj

Cits labāks veids, lai mazinātu aprēķinu laiks ir piešķirt pirmais
Background Properties Lower Z = 5 or10mm tad Boundary Stāvoklis
Piešķirt Zmin = open.Un tikai pēc šī izvēlēties pierunāt sejas un definēt Port.

PL

Es domāju, ka jūsu problēma ir portcalculation pati.tu esi redzējis lauks ir koaksiālais kabelis port?lielākajā daļā gadījumu man ir problēmas koaksiālie kabeļi, problēma bija ostā lauka aprēķinā.Ja jūs vēlaties ostu jomā ir pareiza, palielināt diametrs ārējais apvalks tāds, ka ostas Solver redz tikai metāla un dielektriskie, nevis ārējo gaisu.

noteikt robežu stāvoklī, lai to Open pievienotu atstarpi, jūs varat saņemt pilnu radidation modeļiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back