Defected Ground Strutcure (NGS), ar HFSS

D

dragonhamada

Guest
Man ir darbs uz filtra dizains (bandpass filtrs) un i am projektēšana filtrs ar defected zemi struktūrai, un es modelētu savu dizainu ar AWR (Applied Wave Research) vai mikroviļņu birojs. Tagad es pievērsīšos HFSS mācīties un simulēt ar to Can anyone help me par to, kā modelis defektu aizmugurē metāla? defekts ir kodināšanu platība metāla jebkuras formas, piemēram, C-formas vai matadata pievienota fotogrāfiju defektu Paldies visiem

Hi everyone Neviens nevar palīdzēt ir steidzami tēma

Hi, Vispirms nosakiet iezemētās plates, kā ideāls, E, tad izdarīt C formas struktūra (3 rectangulars), kas piešķirts, šie elementi kā ideāls H (laika nišas metāla). Jūs varat simulēt pēc tam. Let me know, ja jums ir kādas problēmas. Paldies

Paldies Sākumā es biju vēlaties zināt, kā gatavie defekts zemes (kā kodināt C-formas) un i bija veidota Tagad jūs sakāt, lai iezemētās plates ideāls E un defektu kā ideāls H kāpēc jūs teikt, ka? i modelētu bez assinging jebkuru no šiem, bet rezultāts nebija apmierinošs ceru, ka jūs atbildēt uz manu jautājumu? Paldies vēlreiz Eng.M.Hasanien

kāpēc dont jūs modelētu, izmantojot ideāls E perfekts H ieteikums?

es nevaru saprast, ja es piešķirt trīs taisnstūra kā ideāls-H pirms vai pēc es atņem to no zemes? un ja man uzdot tos kā ideāls-H i var atņemt taisnstūra vai ne? Es centīšos šo Thanks, Eng.M.Hasanien

hi man ir nepieciešams grāmatu Dielektriķu Resonator Antenna (DRA) Eng.M.Hasanien

hi there .. Kā jūs varētu dizains defected zemes w / AWR .. vai Jums ir kāda dizaina apmācība defected zemes w / AWR?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back