Deep n labi BJT par BGR?

J

jt_rf

Guest
Čau, Es gribu, lai BJT in DNW piemēram, man ir darīts attiecībā uz citiem MOS tranzistori. Tā ir vertikālā PNP tipa BJT. Šobrīd man BJT iekšā DNW, tranzistors nav konstatēts LVS palaist. kas ir par šo risinājumu? Vai kāds saskaras ar tām pašām problēmām? kā jūs risināt to? paldies jau iepriekš. Attiecībā, JT.

kādas tehnoloģijas procesā jūs strādājat? Ciktāl es zinu, ja sānu PNP BJT ir tā paša nwell slānis būs aizkustinoši DNW slāni ... kas nozīmē, tas būs shorted. Priekā

Draugs ... Es nezinu, mēs varam nodot mūsu BJT ir spēkā DNW kā mūsu pašu ... Kā vienu man zināms, mēs saņemam BJT 's no liešanas sevi un ... vēl viena lieta, kāpēc jūsu LVS ir mūžīgs ir ..... ar LVS kad mēs definējot ierīci mēs noteikt, ka, izmantojot mijiedarbojoties slāņi .. . Ja mēs nesekojam precīzu ierīce tabel .... protams, MŪSU LVS woldn't iet ... es domāju tā neatzīs ...!!!

Jums ir mainīt LVS komandu failu ar sevi. Lūdzu, skatiet Calibre rokasgrāmatu.

hi, tas ir vēlu atbildi, bet es domāju, man būs mest nelielu skaidrību par to. Jūs nevarat ievietot BJT laikā dziļi nwell.it īpašībām, varētu mainīties, ja to izdarījusi un tāpēc tas nav get atklāti. Risinājums 1.If izolācijas nepieciešams, ir substrāts izolācija thenuse marķieri slāni, lai izvairītos no mīksta pārbaudīt. 2.Ja nepieciešamo izolāciju skaņas izolāciju tad palaist Deep nwell ceļš gar ar nwell ceļu apkārt BJT.

Hi, es domāju, jūsu BJT nwell un DeepNWELL kļūst shorted. Tāpēc ierīce ir nesaņemu atzīts. Vai varat pastāstīt mums mērķis, kāpēc ir liekot to zem Deepnwell,? pamatojoties uz šo, mēs varam redzēt, kā iet uz priekšu ..

Hi Es piekrītu, ka labāk ir vispirms pārliecinieties, vai jūsu BJT var lacated in DNW. Dažās tehnoloģijas, piemēram, IBM SiGe, tas ir reāls, ka BJT ir DNW. Patiesībā DWN tiek izmantota, lai veidotu atsevišķus p-tipa pamatni. Ja tas ir pārliecināts, ka jūsu struktūra ir labi, es iesaku pārbaudīt LVS skriptu. Tā var darboties tikai labi, ja visi nepieciešamie definēti slāņi ir visas tur savu izkārtojumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back