dedzināšana FPGA

A

anjali

Guest
kādi ir dažādi degšanas FPGA? Es jūtu, FPGA var sadedzināt izmantojot JTAG, ņemot kodu EPROM vēl vairāk veidus, kā ir tur? izmantojot JTAG, kā to var programmēt? plese skaidrs man. thankyou

Ir daudzas metodes FPGA uzglabāt vadu un loģika informāciju. Cik es zinu, tas varētu būt drošinātāju, anti-drošinātājs, SRAM, EEPROM, Flash uc Par metodi ielādēt failu FPGA, jums ir nodot datu lapā ierīce jūs izmantojat. Par Altrea sery FPGA, jūs varat lejupielādēt no JTAG vai uzglabā ārpus stājas EEPROM / FLASH atmiņu. Ja lejupielādējat no JTAG, vienkārši savienot jūs ierīces veids atsauces dizainparauga datu lapā un lejupielādēt ar JTAG download kabeli, ko sniedz pārdevējs.

Kuru FPGA? Dažādas ierīces, ir dažādas metodes. Pāriet uz ražotāja mājas lapu un lejupielādēt lietošanas pamācību. Daudzas matricas ir Negaistošu konfigurācija atmiņu, tāpēc nevar "dega". Viņi nepatur konfigurācijas pēc varas off.

FPGA ir SRAM bāzes ierīci. (Gaistošas atmiņas tips) Kad jauda, Jums ir konfigurācija FPGA. (Ne sadedzināt, bet download) Katru FPGA ir atšķirīga atbalsta konfigurācijas metodi. Tāds pats pārdevējs ir FPGA ir līdzīgs to. Chip datu lapu jāsniedz paskaidrojums par to. ex) FPGA konfigurācija atbalsta JRunner programmu Altera. (JTAG Based konfigurācija metode) Šī metode ir nepieciešams four IO pin in proccessor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back