Dead FARNELL LS 3-10 Barošanas bloki

D

dkn

Guest
Hi. Es esmu meklē personas, kas ir viens no šiem mainīga enerģijas piegādēm.
IMG_2948.jpg
Mine ir miris uz ilgu laiku, jo daži highvoltage priekšlaicīga. Bet tas būtu tik jauki, ja to varētu remontēt. Problēma ir tā, ka pie R13 rezistors ir izpūstas, un es neesmu spējīgs nolasīt tās krāsas kodu. Vēl vairāk iemeslu, kāpēc ir blew bija lielajiem drošinātājs uzstādīts, tad, kad es beidzot atrast šo rezistors, man ir nepieciešams atrast faktisko iemeslu shorting.
IMG_2945.jpg
varētu ļoti labi būt detaļas atrodas heatsink, bet man nav izdevies atrast datu lapu, un caurpūstas pretestība ir izdzēsti kādu daļu no nosaukums. Ceru, ka kāds varētu būt helpsome un atvērt savu PSU, un varbūt veikt pic šajā jomā. Paldies par jūsu laiku. Regards Dennis [/img]

Es uzskatu Farnell ir ļoti noderīgi. Mēģiniet sazināties ar viņiem, lai redzētu, vai jūs varat saņemt rokas vai arī tie var jums pastāstīt, kas faktiski ražo to. Brian.

Hi. Paldies par atbildi. Es nosūtīju ziņojumu uz Farnell, es ceru, ka viņi būs noderīgi ofcause, bet man ir manas šaubas. Tātad, ja kāds ir šo Powersupply, es būtu ļoti priecīgi, ja jūs varētu nofotografēt jomā, kas minēta iepriekš. Paldies

Čau, Vai jūs varat pateikt, pls, kāda veida regulators ir uz pusi? Hopfely tas ir tikai tipisks (pieteikuma) ķēdes un jūs varat kļūt rezistors vērtību ... Pretējā gadījumā ir iespējams, ka jūs trys "pārveidošanas" un ņem / drows shēmu no jūsu PCB? K.

Man ir veikti pāris fotogrāfijas, lai iegūtu labāku pārskatu. http://asdev.dk/powersupply/IMG_2949.jpg http://asdev.dk/powersupply/IMG_2950.jpg http://asdev.dk / powersupply/IMG_2951.jpg http://asdev.dk/powersupply/IMG_2952.jpg Kā tas izskatās man, tas ir avots faktisko spriegumu, lai izvadīt. Ir mazāks transformators tieši aiz tīrās savienotāju, un tā iet uz parasto 7805 un 7812, tā ka jābūt kontroles print. Es domāju, ka šī daļa nav bojāti. Tātad tas ir daži no switchmode mosfet veida atrodas heatsink, un pretestība, kas ir izpūstas, varētu būt šunta rezistors izmanto meassure ampērs lietošanas i guess. Tas bija izvirzīts daudz virs drukāt, un tas ir bijis 5 vai 10 w. Tātad, varbūt pretestība nav tik grūti izdomāt no jauna, pienācīgi mazu vērtību, piemēram, 0.1ohm. Tas nozīmē, ka es varētu mēģināt zemas vērtības, līdz Ampera displejs uzrāda pareizo. (Ja tā tiesības guess tā izmantošanas ofcause ...) Bet kāpēc tas būtu atrodas highvoltage pusē šķiet nedaudz dīvaini varbūt ... Nu nes mani atpakaļ uz mosfet meklējat puisis pie heatsink, bet man ir nepieciešams datu lapu, pirms nomainīt. Paldies vēlreiz par mēģina man palīdzēt šeit. / / Dennis

Čau, Man arī ir šāda veida Power Supply (Nedaudz Bojāts). Mines faktiski badged un ko izgatavo ar Wayne Kerr. No jūsu fotogrāfijām es teiktu tā, identiski. Resistor (R13) ir 1R0 un izskatās Carbon Resistor, kas pēc tā izmēriem dotu 1W. Tomēr Metāla filmas resistori paša izmēri ir 2W. Transistor jums atsaukties uz (Q2) par manu vienība ir Texas Instruments TIPL762A, kas ir NPN Silikona Power Transistor. Kādu iemeslu dēļ es nevarēju atrast datus par šo par TI tīmekļa vietnē, tomēr dati ir pieejami http://www.datasheetpro.com/ par Bourns ierīcei. Pēc tā, kā rezistors ir par Mains pusē Switch Mode un tam nav nekāda sakara ar pašreizējo uzrādes uz priekšējā paneļa mērītāju. Es atceros lietošanas pamācību šai vienībai iekļauts shematisks un visu detaļu sarakstā. Diemžēl es esmu zaudējis raktuves un Wayne Kerr gribēja iekasēt mani £ 60,00. Chris

Hi dkn, Im sorry, mājās, es nevaru atvērt savu mītnes w. fotogrāfijas ... Šeit ir no TIPL762 datu lapa: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/20180/POINN/TIPL762A.html Kā es varu redzēt to no chris fotogrāfija; rezistors ir būt Philips tipu! :) Tas pastāvēja starp 1 ... 3W, jums jāstāsta pasākumi no tā ... Varbūt D = 3xca. L = 10-11mm. K. [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] @ ChrisGn, varbūt jūs varat mums dot knowed Wayne Kerr Typ Nr. pls? Tnx! K.

Hi, pretestība ir apmēram 16mm garš, 5.5mm Dia. Wayne Kerr modeļa numurs uz priekšējā paneļa ir identiska Farnell, ti LS30-10. Faktiski vienīgā atšķirība ar priekšējā paneļa ir tā, ka Farnell ir drukāts nevis Wayne Kerr. Ir modeļa numuru uz muguras paneļa virs sērijas numuru. Tas ir 11LS3010. Ja kāds nav get cct diagrammas šo, tad let me know. Problēma man ar manējo ir tā, ka tad, kad es nospiediet Izejas jauda pogu bloks tērēta strāvas robeža uz dažām sekundēm, ti, pārāk lēns pieauguma laiku, un man nav iedomātā reverse engineering, ka daļa no ķēdes . Chris

Hi, Impressive ar visu palīdzību, ļoti laipni no jums visiem:) Es pielodēti pie jaudas tranzistoru un mēģināja to ieslēgtu, un tad nāk gaisma displeju un drošinātāju stop pūš. Tāpēc es domāju, tur ir laba iespēja, ka tās kļūdains sastāvdaļu. Man ir meklējis aptuveni par aizstāšana, nevar atrast tieši tādu pašu. Un im ļoti pārsteigts, ka RS ir tik ierobežota izvēle. Man ir konstatēts šī citur: http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/BUT12.pdf Ja tas nav pietiekami labs? Ofcause ne vienā iepakojumā, bet tas ir pareizi vismazāk problēmu. / / Dennis

Hallo, varbūt ne, jo neviens nezina, kā muchcurrent ir SWIT tranzistoru un ar to biežumu? TIPL ir ca. dubultā tik daudz strāvas maksimumu un (varbūt vairāk attiecas) ca, 10x īsāks slēdža & mala + uzglabāšanas laiku ... Es domāju, jūs varat riskēt un mainīt tranzistors BUT12 :) Hopfely būs oriģināls heatsink pietiekami ...? Vai jūs pārbauda TIPL līdz ... Mouser.com & ...// octopart.com pārāk? K. Octopart piesaistīt divus distis par sākotnējo Transistor !:): http://octopart.com/parts/search?q=tipl762a&js=on

Hi, Got TIPL762A no vietējā veikalā un aizstāja to. Un tā darba tagad atkal! Tāpēc es esmu super laimīgs, jums nav tagad, ko jums, līdz jūs to pazaudējat: D ChrisGn un karesz nevaru paldies pietiekami jūsu palīdzību! / / Dennis

Hali dkn, :) Jūs esat laipni, bet "gala", jums ir lodēt dzelzs :)! Tāpēc, ka jums ir jauns 1 Ohm/2-3W, jūs pārbaudīt pašreizējo robežvērtību funkcijas too pls? Bet es atceros, šie ir pamata daļa, varbūt "in-skriešanās" pašreizējo ierobežojot ... Esi laimīgs w. to! Hi ChrisGn, Kas ir jūsu "Nedaudz Nepareiza" problēmu pls. ar savu Wayn Kerr? K.

Hi dkn, Prieks jums to iet ... karesz, Nedaudz Nepareiza problēma mans PSU slimo ka uz nospiežot Izejas jauda pogu, PSU pašreizējo limitu kicks uz dažām sekundēm, kas rada izejas spriegums pieaug pārāk lēni. Tas tiek darīts ar bez slodzes apstākļos. Kā jūs varat attēlveidošanas tas rada problēmas, kad es esmu testēšana kaut kas ir R / C jauda reset cct. Ko es esmu, kam to darīt, ir savienot to, ko kādreiz tas ir es esmu testēšana kad es esmu ieslēgta PSU izejas. Tas ir gandrīz kā tad, ja tur ir sārts liels liels kondensators savienots pāri tās produkcijas. Un pirms tu jautā, sprieguma sajūtu izejvielas ir sasprādzētas uz rezultātiem pareizi. Man jāatzīst, PSU ir bijis uzvedas kā šis uz dažiem gadiem tagad, un es esmu pieradis ar šo triks. Es tikai turpināt meklēt neto dažkārt, lai redzētu, ja es varu atrast cct diagramma, tad varbūt es nopirkšu kārtā lāpīšana to, jo tas nav īsti augšpusē manu prioritāšu sarakstā. Chris

Pašreizējais ierobežojums, šķiet, darba fine un jābūt pietiekami precīzai. ChrisGn -> Vai esat pārliecināts, ka ir ar jūsu PSU problēmu? Mine ir arī lēni pieaug, īpaši, ja CL ir zem 1 amp, tas aizņem dažas sekundes. Es domāju, ka tās tikai paredzēts, lai šādā veidā, ja vien tu atceries savu vienībai atšķiras? Varbūt tā tikai ļoti maiga barošana: D / / Dennis

Dennis, Varbūt jūsu tiesības, Sprieguma pieaugums nekad bija fantastiska, kad CL tika noteikts zems, un es esmu to mazliet finicky. Tas ir tikai, ka es atceros, testēšana slodzi līdz balstītu valžu locekļi, ja PSU bija jauns, un nav bijušas problēmas ar up ir R / C reset ķēdē. Ja es testa paša kuģa (-u) tagad reset bieži nedarbojas pareizi. Varbūt tas bija minimāls, tad, un tā komponentu novecošanās (kaut kas, mēs aizmirstam par), vai nu PSU UP dēļiem vai abus. Visticamāk gan tas ir manas smadzenes, ka novecošanās un man bija testēšana, tad ar daudz augstāku CL, nekā es būtu bijis! Anyway, PSU darbu, kas man ir nepieciešams to, tāpēc es nebūs izdevumiem jebkādu laika mēģinot noteikt vaina, ka varbūt tur nav. Chris

Hi Chris, [quote = ChrisGn] ... man nebūs izdevumiem jebkādu laika mēģinot noteikt vaina, ka varbūt nav there.Chris [/quote] Mēs visi esam šīs problēmas ar laiku :-(... Visos case_a pieaug daudz sekundes, kā jūs wrote to:. Es uzskatu, ka nav ļoti labi izmantot un nav ReklamMarket lai pārdevējs Farnall / Wayn Kerr ... Problēma, protams, ir atrast dažas shēmas pār viņiem K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back