De-iegultās S-parametri

B

brandon30x

Guest
Visvairāk tranzistoru S-parametrs failu de-iegultiem malai apvalka (ti, ieskaitot noved) vai malas rezultātā (neskaitot rezultātā).

Man ir tranzistors no sirenza (SPF-2086TK), ka datu lapa saka: "de-iegultiem uz ierīce tapas", un es cenšos, lai noteiktu, vai tie ir malas ierīces rezultātā vai ne.Es, izmantojot augstas dielektriskā substrātu tā izejas ved uz ieejas un var pievienot papildu fāze maiņu 27 grādiem.

Jebkādas zināšanas būtu appreciated.
-Brandon

Ja tas ir jauda tranzistors pakete (avots atlokam ar plakanu vārtiem un drenāžas rezultātā), tad de-Iekļaujot ir paketi, kas nozīmē lodēt spilventiņu un svina ir izņemta no mērījumiem.

Vairāk nekā iespējams, šī daļa ir malai svina tomēr tie nav pateikt to, kas substrāta tika izmantota, lai jūs būs jāizdara daži pieņēmumi par to, cik daudz šunta kapacitātes pievienot kompensētu jūsu pieauga Er.Var droši pieņemt:

1) spilventiņu platums piemērs ir tuvu 50 Omi.

2) Tās izmanto kuģa materiāla ar Er 3,5-4,5, mazāku vai lielāku parasti neizmanto fixturing, nevis antena vai mazs, izplata ķēdēm.

Ja jūs izmantojat šo 6 GHz, un ir nepieciešams, ka daudz posms precizitāte, tad jums būs nepieciešams, lai novērtētu to pats, izmantojot vēlamo kuģa materiālus un pad ģeometrija.Tagad es jums plug Modelithics:http://www.modelithics.com/products/3.htm

Hi,

transitor S parametri parasti ir de-iegultiem uz tranzistors kapsula (noved tiek izslēgti).Šī applyies uz lielāko daļu testa aprīkojumu, ko izmanto mērījumiem.

flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back