DCDL-ciparu kontrolēta Nokavējums Line

E

edabrduser

Guest
Es gribu izveidot dažus rupjās un smalkās digitālo aizkaves līnijas. Par naudas sodu, es esmu redzējis tri-valsts invertoriem paralēli, vai iekraušanas invertoru ar moscaps kas ir digitāli komutācijas. Kuriem viens no abiem ir labāks? Es neesmu pārliecināts par MOSCAP, kā tas ir kapacitātes izmaiņu pieauguma laikā, un uz laiku? Kas ir labs rupjš aizkavēšanās līnija, kas ražo teikt dalās divu vārtu aizkavēšanās vai vairāk?

Es ieteiktu pret komutācijas daudz slodzes kapacitāti, ja jums rūp nervozēt. Lēnāk beigas aizkavēšanās būs daudz vairāk nervozitātes, jo pārejot malu slīpums pārveido sprieguma troksni uz vairāk un vairāk "laika troksnis". Es gribētu ieteikt izmantot muxes pieskarieties punktus invertoru ķēdē ar varbūt kontrolētu kavēšanās par posmu, ja Jums ir nepieciešams konsekvenci PVT.

Paldies. Kādi ieteikumi par to, kā panākt kontrolētu aizkavēšanos visā PVT?
Es gribētu ieteikt izmantot muxes pieskarieties punktus invertoru ķēdē ar varbūt kontrolētu kavēšanās par posmu, ja Jums ir nepieciešams konsekvenci PVT
.

Ja jums ir atsauces pulksteni, tad ar reprodukcija ķēdi DLL būtu saprātīga pieeja. Ja nē, tad tu esi atvērta cilpa, un ir izstrādāt pareizu "atvērtas cilpas" novirzes ģenerators, kas ir tikpat grūti, kā savu precizitāti cerības padarīt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back