DCDC izejas kondensatora uzspridzināts.

B

buenos

Guest
čau

manā dizains, ir 13A/5V DCDC soli-down pārveidotāju.Citi DCDC pārveidotāji izmantot šo 5V kā ieguldījumu, un arī tur ir tieši slodze daudz par to.
Kondensators ir 330uF/10V tantalium SMD.

Tātad, tas kondensators uzspridzināts un dara īssavienojumu, kad mans kolēģis atvieno un pieslēgt atpakaļ input power connector to sistēmu, kad tā jau bija karsti (aptuveni 80-90 ° C) pēc pāris stundu izmantošanas.

tā, kāds bija iemesls?kā to novērst, lai notiktu produkts?
izmantot lielāka Irms kondensators?(ir jau nākamajā versija)

Tas ir no atmiņas, bet es domāju, ka Tant ir jābūt rekonstruēts aptuveni 3 līdz 4 reizes sprieguma rating.In citiem vārdiem sakot, jums jālieto 15V uz 20V vāciņu savam 5V izejas.Es atceros lasījums to Kemet pieteikumu rokasgrāmata es domāju.Par 8v pieteikumu es izmantoju 25V SMD.

Tās arī var būt nepieciešams pašreizējos ierobežojumus rezistoru virknē ar start-up Inrush.

Protams, jāievēro polaritāte.

Pasākums Jūsu RMS Ripple Current sliktākajā gadījumā.

Es tikko pamanīju Tu lieto tikai 1 vāciņš uz 13A slodzes strāvas?Kāds ir jūsu rms virma?Par 13A izejas tā ir augsta.Kemet ir tonnas info iet šeit.

Kods:

http://www.kemet.com/kemet/web/homepage/kechome.nsf/weben/techpapers

Es esmu pētot griesti SMPS Es esmu building.I nebija saskārušies tas, ko var releavant jūsu problēmu.No AVX.

"Jautājums: Es izlasīju, ka ražotāji iesaka
sērija pretestība 0,1 omu katru darba volt.Jūs ieteiktu
mēs lietojam 1 omi par volt ar zemu pretestības ķēdē.Kāpēc?

Atbilde: Mēs runājam par divām ļoti dažādas ķēdes
nosacījumus tiem ieteikumus.0,1 ohm uz
volt ieteikums ir līdzsvara stāvokļa nosacījumiem.Šis līmenis
Rezistences izmanto kā pamatu sērija pretestība mainīgais
in 1% / 1000 stundas, 60% ticamības līmenī atsauci.
Tas ir tas, līdzsvara stāvoklī dzīves testu pamatā.1 ohm
vienu voltu ieteicams dinamiskos apstākļos, kas
iekļauj aktuālo in-steigā, piemēram, ieguldījumiem, jaudas
piegādes ķēdes.Daudzās power supply topologies kur
di / dt caur kondensatoru (s) ir ierobežota, (piemēram, kā vairums
ieviešanā Buck (pašreizējais režīms), nosūta pārveidotāju,
un Flyback) attiecībā uz sērijveida drošuma prasībām ir
samazinājās. "

Jūs sakāt, ka vāciņu sitienus laikā silts sākt?Electrolytic ESR samazinās līdz ar temp.Varbūt ESR bija zems, lai ierobežotu Inrush ar vāciņu?

Viss ir šeit.

Kods:

http://www.ryston.cz/pdf/avx/tantpman.pdf

tas uzspridzināts pēc siltās palaišanas.
i bija tinking in tantalium only.
Jūs zināt, ESR ir maksimālās robežas, jo izvades pulsāciju spriegums, tāpēc nevar būt liels.tas ir ļoti zems.

Citā appnote no KEMET, viņi saka, ESR, būtu zems, lai samazinātu jaudas izkliedes, ko izraisa sprogainums strāvu.

jā, tas ir pretruna?Vai ir iespējams sabalansēt šīs lietas:
-Vripple vajadzībām zemu ESR
-Pdiss vajadzībām zemu ESR
-Inrush mūsdienu vajadzībām HIGH ESR

Jā, es zinu, ka šķiet ir zināmā mērā pretrunīgu info attiecībā uz piemērotām vajadzībām (rekonstrukcijas, ESR uc) attiecībā uz tantala izmantošanu.Tātad virsraksts ir viens no turienes s 2.004-10 pants Ripple Current Apjukums 10/04 (116.3K PDF).

Es personiski izmantot tikai no tantala, kad īpaši nav ieteicis izstrādājumi no detaļām izmantot (LDO s, Vcc apvedceļš).Izmantojot tos kā izejas filtrēšana SMPS wouldn t būtu man iespēja, jo no papildu sastāvdaļām, ko var pieprasīt, ka ir rezistors.Viņiem ir arī augstāks atteices intensitāti, I believe.Izmantojot rezistoru wouldn t palielināt temp jūsu vāciņš jauda ir izkliedētu rezistors.That being teica, acīmredzot tas veicinātu ripple.

Tu esi vismaz mēģinājis zemu vērtību R sērijas ar vāciņu, lai vismaz novērstu to, kā iespējamais cēlonis?Šī wouldn t ir praktisks risinājums, bet vismaz tu d zināt, ja tas ir tas, kas izraisa nespēju.Ja tas novērš nepilnības, tad jums būs iepirkšanās par dažādu vāciņu.

Vai jūs izmantojat kvalitātes name brand vāciņu?ti Panasonic nichon uc pieredze cietā veidā, lēts griestu Aren t vērts ietaupījumus.

in proto, bija vienkāršs kondensators, nopirka no Farnell.
Ar otro versiju, es jautāju ražošanas uzņēmumam pirkt ļoti labs kondensators (augstāks spriegums, Low ESR, augstāku RMS strāvu.)

blowup notika programmatūras testēšanas puiši, pēc 2-3 mēnešiem pastāvīgi strādā uz kuģa.tā nemaz pirmajā brīdī.

Ir diskusijas līdzīgs šim ir Usenet.Jūs varat piekļūst arī izmantojot Google grupas.

Pavediens ir šeit Google grupās.(sci. elektroniku. dizains) I saīsināt url.

Kods:

http://tinyurl.com/27b9m2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back