DC to AC pārveidotājs, mans pākšaugi vērā sinusoidāla viļņa

A

adnan_merter

Guest
hey guys Man vajag ķēdi, kas pārveido līdzstrāvas 5v ac 5v i know citām shēmām ar tranformators bet man nav nepieciešams, lai palielinātu manas sprieguma vērtību es vienkārši nepieciešams, lai pārvērstu manu impulsiem uz sinusoidālu vilni, ir svarīgi kontrolēt maiņstrāvas dzinēja apgriezienu thanx

Cik daudz pašreizējais jums vajag? Vai tas tiešām ir nepieciešams, ir sine vilnis? Jūs varat izmantot kvadrātveida vilnis tādā gadījumā tā kļūst daudz vienkāršāk. Keith.

Es cenšos dizains ātruma kontroles slēgums maiņstrāvas motoru. un vienīgais veids, lai kontrolētu ātrumu AC motors, nezaudējot griezes moments ir kontrolēt biežumu piegādi. tas ir sinusoidālu vilni, motors var darboties tikai pareizi ar sinusa. Man nav nepieciešama ļoti liela strāva, es neesmu gonna spēkā motors tā strādās pie idle, 1 max Amp pietiekami, bet augstāks spriegums ir labāks.

[Quote = adnan_merter] tas ir sinusoidālu vilni, motors var darboties tikai pareizi ar sinusa. [/Quote] Vai esi pārliecināts, ka ir pareiza? Šķiet, ka brushless 3 fāzes mehāniskā diskus, kas izmanto kvadrātveida viļņi. Pieņemot, ka jums tiešām ir nepieciešams obligāts, tu esi uzskatīt sine PWM disku? Vai tā viena fāze mehānisko? Keith.

[Quote = keith1200rs] Vai esi pārliecināts, ka ir pareiza? Šķiet, ka brushless 3 fāzes mehāniskā diskus, kas izmanto kvadrātveida viļņi. Keith. [/Quote] Sorry, es būtu izmantot pareizo vārdu, motori, to var darbināt kādu signāla formu, bet es esmu paredzējis lietot 3 fāzes brush-less induktīvo motoru un tas ir labāk vada sine viļņi, un cita veida jūs teicis, ir mazliet par dārgu es domāju, ka

tikai par culf, lietojiet rezistoru trapu vadīt npn tranzistors, lai radītu sinusoidāls vilnis, kods viegli varētu paātrināt vai palēnināt savu palaist uz augšu un leju rezistoru trapu būtu viegli atrast 1 amp tranzistors jums ir nepieciešams to darīt ar 3 kāpnēm un saglabāt fāzē 120deg izņemot

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back