Datu uzglabāšana, izmantojot mikrokontrolleru

S

sukhdeepmankoo

Guest
Hi,
Es gribu, lai pildspalva vadīt, izmantojot mikrokontrolleru tāpat AT89C51.Kā es varu padarīt šo?
Paldies

Hi,
lietot UC, kas nodrošina USB un FLASH interfeisu.

Pēc tam izmantojiet USB savienotājs, USB PHY PC / klēpjdatoru interfeisu.
no otras puses, izmantot masīvu flash ..
izveido failu sistēmu UC lai piekļūtu īpašu flash ...

darbs darīts ..

Tom

logicdevv.co.uk

Hi,
Tā vietā, 89C51, jūs būt labāk izmantojot AT90USB jo tie iekšējie USB interfeisu moduļus.
Mikroshēmā ir arī USB ierīces, 18F2550, 18F4550, dažas 24.f un dažas vairāk.
Tahmid.

Vispirms Thanks,
Es vēlos, ka mana klāja būtu man lasīt HID (Tāpat Pen Drive).ja man būs iespēja to darīt, tad es varēs uzglabāt datus piestiprināta ar borad, ja tas borad būs eeprom datu glabāšanai.Tagad mana problēma ir tā, ka, kā es varu darīt manu borad parādīti kā Pen vadīt (HID klasi).būs i izmantot FTDI USB-Serial mikroshēma vai AT90USB.

pieņemsim, ja es izmantot AT90USB, Kā man zināmu tā PC.kas PC lasīt kā Pen Drive.

Thanks & Regards

Pirmais u jāsaprot pildspalva vadīt nav HID ierīce.Ierīces klaseHID - 0x03

Mass Storage ierīce - 0x08

(Piemēram: pendrive uc)

Ja vēlaties saglabāt datus pildspalva vadīt, tad mikrokontrolleru jārīkojas kā uzņēmēja.Es havnt redzējis nevienu mikroorganismu, kas var strādāt kā uzņēmēja.

Nandhu

nandhu015 rakstīja:

Ja vēlaties saglabāt datus pildspalva vadīt, tad mikrokontrolleru jārīkojas kā uzņēmēja.
Es havnt redzējis nevienu mikroorganismu, kas var strādāt kā uzņēmēja.Nandhu

Mēģiniet Freescale UC ..

Ex: HCS12 sērija
Šīs ierīces ir vērstas USB pamatā produkts ...

tas ir inbuilt USB interfeisu ..

cheers,
Tom

logicdevv.co.uk

Paldies jums visiem.
Man ir nolēmusi izmantot Atmel AVR USB mikrokontrolleru.Kā es varu veikt mikrokontrolleru jāparādās Mass Storage klases (0x08), un tā tiks parādīta atmiņas piestiprināta ar to.
Es gribu, lai ap 128M Mass Storage (Pen Drive) ar Atmel AVR USB mikrokontrolleru.
Laipni palīdzēt man, kā es varu darīt to.
Thanks & Regards
Sukhdeep Singh.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back