Datu sūtīšanu uz statisku IP, izmantojot GPRS, izmantojot SIM300 modems

B

bobliin

Guest
Hi, I am, izmantojot SIM300 GSM / GPRS modems, un varēja izveidot savienojumu ar attālo serveri. Tagad man ir nepieciešams, lai push datu statisko IP. Var kāds man palīdzēt ar šo:?: Tas ir process, i ve jāievēro, un manu modemu statusa tagad.
35_1230527861.jpg
Paldies Bhargav: cry:

Rektificēta jautājumu. Lūdzu, skatiet secību sūtīt AT komandas, lai izveidotu savienojumu ar google serveri un saņemt preferences lapā. [Url = http://images.elektroda.net/92_1231504804.jpg]
92_1231504804_thumb.jpg
[/url] Ceru, ka tas būs palīdzēt visiem Bhargav

Helo tur .. Es ceru, ka jums ir atjaunināta ar šo forumu ... i am strādā pie līdzīgu projektu ... i HV nosūtīt datus, izmantojot sim300 caur GPRS uz statisku ip es varu savienot to BT problēma ir tā, ka dati, varu nosūtīt uz + cipsend> helllooo ctrlz sūtīt taču dati nav saņemts serveri ... lūdzu, palīdziet man ... vai jūs varētu sūtīt man jūsu projekta kodu, kas saistīti ar šo daļu ... lūdzu, ... Es gaidu reakciju .... thankyou iepriekš

did u atrast risinājumu, lai nosūtītu datus GPRS uz statisku IP? Man vajag darīt to pašu. proti: pirmkārt, lai izveidotu savienojumu ar GPRS, izmantojot GSM / GPRS modems (ko es esmu darījis), tad, lai nosūtītu kādu datu statisku IP over GPRS. varētu kāds guide man, lūdzu, ........

wat commnds ir u izmanto ...? tā WÜD b viegli 2 HLP u dn ...

hi everyone, es esmu, izmantojot Sony Ericsson GM28 modemu, un es esmu pati problem.I varēja izveidot savienojumu ar attālo serveri tagad man ir nepieciešams, lai push datu statisko IP. Mans modems ir atšķirīgs tāpēc komandas nav tas pats, kas SİM300. Paldies

Sveiki visiem, es esmu, izmantojot SIM300 manu pieteikumu. Es varētu izveidot savienojumu ar attālo serveri, nespēj izpildīt FTP komandas. Varu upload / download failu no Filezilla, bet ne no Serial Port. Vai tā ir problēma ar Vodafone SIM vai ar servera iestatījumu. Paldies ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back