Datu blīvēšana, izmantojot triStates?

J

Joyee

Guest
Kā mēs zinām, datu multipleksēšanu bieži piemēro, un divi galvenie īstenošanas metodes tiek izplatītas minēti XILINX FPGA, teiksim Spartan.Tie ir BUFT un kombināciju MUX un lut.

Tomēr praksē daži expericense informē mūs, ka BUFT nav ieteicama, jo tā imitācijas nesakritību un sliktāku sniegumu.Arī tikai uz to, Synplify automātiski pārveido MUX stājas vārti, neatkarīgi no tā, vai izmantot 3-valstīm, ir jākonkretizē.
Altera arī deklarēt tie veicina iekšējo tri-state, bet tikai sacensties tai MUX.

To, kāda Nez, ir kāds ir veiksmīgs gadījums izmantošanas iekšējo tristate.Ja kāds tas ir, varētu viņam atgādināt, kur man būtu jāpievērš lielāka uzmanība laikā izmantošanu.(Attiecībā uz otro jautājumu, es brīnos, izņemot, piemēram, vienā ciklā, ka shutdown visi tri-state vārti ir jāiekļauj starp vienu darījumu, un informācija citu).

Thanks in advance!

Joyee

Okazuje się, że wcale nie tak wiele. Co prawda dzisiaj na płytach montuje się zazwyczaj 12-15 portów, co jest wartością niewystarczającą, ale od czego dodatkowe karty PCI-e z kontrolerami i dodatkowymi złączami? W sumie do przygotowania potrawy konieczne jest 30 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576281,Jak-wiele-poczonych-ze-sob-portw-USB-potrzeba-aby-usmay-kiebask.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Es vēlos zināt, ka kāpēc jums izmantot tri valsti, lai īstenotu MUX?

Es tikai mēģināt ieviest manu design by tri-state.Ja visi MUX var īstenot Luts un Luts var spēlēt labāku sniegumu, nekā tri-state, kāpēc XILINX nodrošinās iekšēju tri-state vārti?

Izmantojiet tri stāvoklī, autobusu var vadīt vairāk fanout un ir viegli īstenot.bet kā mēs rakstīt kodu, mēs drīzāk izmanto MUX, lai īstenotu disign.

HI,

I NEED 8 WAY Analog Multiplexers
PVO ir tā un DOC?

THANKS
APSIM

Tristate var patērēt vairāk enerģijas, jo viņi nevar ieslēgt un izslēgt tajā pašā laikā.Ja vairāk nekā viens ir par vienā un tajā pašā laikā, pat tad, ja uz mirkli, varētu būt ceļš no spēka uz zemes, kas izraisa currrent daudz zemes.

Faktiski, Intel bibliotēka izmanto analogās caurlaides vārtiem un dekoderu, kas impliment MUX.Pie izejas, tām ir dažas atsauksmes buferu glabāt maksas noplūdes un novērstu trokšņa arī.Šī konfigurācija izmanto custome ķēžu konstrukcijas un paturēt ventiļu skaits un platība līdz minimumam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back