datizraces

L

lmjandy

Guest
Kā var datizraces izmantot DSP?

kas var ieteikt kādu grāmatu par to, thanx

Man ir mācījušies Datu ieguves metodes un algoritmus 3 gadus jau, tāpēc man piemīt milzīga pieredze Data Mining Pieteikumi uz DSP.Es ņemšu tikai uzskaitīt tos šeit, lai netiktu sarukt vietu citiem dalībniekiem.Ja kāds tiešām interesē, vienkārši sazinieties ar mani.Es būt gaida.
: Spliting the signal into fragments of generally different sizes (lengths), which possess homogeneous properties.

1) segmentācija signāli:
Spliting signālu fragmenti parasti dažādu izmēru (garumu), kuriem ir viendabīgas īpašības.Segmentācija palīdz uzzināt gabalu signāls ar dažādām īpašībām (spektrālo, ststistical, informatīvā, uc)
- Uniting the discovered segments into a fixed number of classes (taxones, clusterers) which is defined deliberately or automatically.

2) klasteru
- Kopā atklāja segmentos uz noteiktu skaitu klasēs (taxones, clusterers), kas ir definēts tīši vai automātiski.Apvienošanās notiek saskaņā ar īpašiem algoritmiem (k-nozīmē, k-mediāna, EM, izkaltusi, AVP, uc)
- This direction consists od finding logical regularities in signal's internal structure and helps connecting different events in signals.

3) Derīgo izrakteņu ieguves Assosiacion Noteikumi un kārtas analīze
- Šis virziens ietver od atrast loģisku likumsakarību signālu iekšējo struktūru un palīdz savieno dažādus notikumus signālus.Turklāt tā ietver konstatējumu laiks modeļus (kārtas analīze), kas arī raksturo signāla veids
- Referring new signals or separate fragments to one of the known classes according to the constructed model (trees, rules, graphs, etc.)

4) Klasifikācija
- atsaucoties jaunus signālus vai atsevišķu fragmentu, lai klasēs viens zināms, saskaņā ar salikto modeli (koki, noteikumi, grafiki uc)
- very suitable and convenient for plotting n-dimensional dataset in order to observe their proximity or remoteness which is useful for explaining their classes labels.

5) Multi-dimensiju vizualizācijas
- ļoti piemērota un ērta uzzīmējot n-dimensiju datu kopas, lai novērotu viņu tuvumu vai attālumu, kas ir noderīga, lai izskaidrotu savas klases marķējumu.
has been involved in the group of DM problems.

Nesen Statistiskā analīze
tika iesaistīts grupā DM problēmas.Taču tas parasti ir spēkā sākotnējā apstrāde, ja absolūti nekas nav zināms par datu kopu

Ar cieņu,

Dmitrij

Dārgais
Mani interesē Datu ieguves materiālu (visi subtopics u apraksta) .. var u PLZ sniegt materiālu par šo tēmu.
regads

Sveiki
Man vajag dažas informāciju par multivides datu ieguves Matlab
lūdzu palīdziet man

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back