Darlinton pārī vai Optiska uzmava!!!

G

gurpreet312

Guest
Iesūtīts: Pirmdiena 17 novembris 2008, 05:33 Sveiki, man ir veiksmīgi darboties uz ON / OFF 220V AC ierīcēm ar 8051, ULN2803 un stafetē. Mans jautājums ir, ka ... Vai pastāv pieslēgties Opto uzmavas darbībai 220 AV ierīcēm nepieciešama? Ieteikt man kādu Optiska uzmava IC Nr jebkurš cits Priekšrocība Opto uzmavas .. Gurpreet Singh

[Quote = gurpreet312] Man ir veiksmīgi darboties uz ON / OFF 220V maiņstrāvas ierīces ar 8051, ULN2803 un stafetē. [/Quote] Jo setup esat minēts iepriekš nav par jebkuru optisko izolāciju nepieciešamība, taču pārejot relejs var traucēt Jūsu UC. Parasti nevis izmantojot releji, lai pārslēgtos AC slodzes var izmantot TRIAC un optocoupler. Parasti tie var būt BT137 un MOC30XX. Tas izolē savu digitālo daļa no AC slodzes un nav nepieciešama nekāda mehāniskās releji. , Protams, ir daudz veidu triacs un optoelektronisko, bet tas būtu nepieciešams daudz lapas uzskaitīt tos visus.

[Quote = Yego] [quote = gurpreet312] Man ir veiksmīgi darboties uz ON / OFF 220V maiņstrāvas ierīces ar 8051, ULN2803 un stafetē [/quote]. Šajā uzstādīšanas esat minēts iepriekš nav par jebkuru optisko izolāciju nepieciešamību, tomēr pārslēgšanas releju var traucēt jūsu UC. Parasti nevis izmantojot releji, lai pārslēgtos AC slodzes var izmantot TRIAC un optocoupler. Parasti tie var būt BT137 un MOC30XX. Tas izolē savu digitālo daļa no AC slodzes un nav nepieciešama nekāda mehāniskās releji. , Protams, ir daudz veidu triacs un optoelektronisko, bet tas būtu nepieciešams daudz lapas uzskaitīt tos visus. [/Quote] Hi .. Jūs vēlētos, lai parādītu man vairāk informācijas cīkstēšanās, ka, man ir pašu projektu .. thx iepriekš ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back