Darbs mājās?

K

kordix

Guest
Hi all, Es gribu jautāt, ja u zināt dažas vietnes, kur atrast iespējas saņemt projektiem? Man vajag naudu, bet es nevaru būt pilna laika darbu! Tāpēc es gribu zināt, vai es varu kaut ko darīt, lai saņemtu naudu no mājām! Paldies.

To pašu jautājumu, mikroviļņu pasīvie modelēšanu un dizainu ir mana pētījumu virziens, galvenokārt inluded filtri, diplexers un tā tālāk

Viena no problēmām ar darbu mājās ir tā, ka ja jums ir ļoti slavens neviens risku maksājumu par jūsu darbu, ja vien viņi var intervija jums personīgi. Šis diezgan daudz ierobežo jūsu potenciālajiem klientiem, lai jūs vietējā teritorijā. Vēl viena problēma ir pašreizējā ekonomiskajā situācijā. Nav lietas pārpalikuma, lai saņemtu darīts, un uzņēmumi var saņemt papildu darba stundas par brīvu no štābiem.

Kas par E-komercijas ... tas maksā labi ... ? Im domāšana iegādāties domēnu un sākas kaut kas tamlīdzīgs .. bet tiešām dunno, kā sākt un ko produktu pārdot ... : P. .. Es zinu, programmēšana ...: HTML un PHP

labi, pats jautājums kā iepriekš ... jebkādas izredzes uz darbu no mājām .... speciāli sievietēm (ar bērniem un t ēdienu gatavošanas un tā tālāk), ja tie ir rūpēties par viņu ģimenēm sevi?

rentacoder.com ir ļoti labs veids, kā sākt izmēģināt arī šo: elance.com offshoreexperts.com getafreelancer.com getacoder.com

Liels paldies jums eda_wiz un thedesolatesoul tiem ir ļoti labas saites.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back