Darbības pastiprinātājs iegūt stadijā, un PIC ADC ievade

F

flore

Guest
hi everyone, es cenšos, lai padarītu vienu DC strāvas skaitītāju, piemēram pievienotajā shematisks. Mana problēma ir, ja slodze ir līdzstrāvas motors, A / D rezultāts ir nejaušas. Jebkura ideja, kā izvairīties no šo?

Slodzes strāva no DC motors, iespējams, ir nejauši! Tas ir atkarīgs no mehāniskās motora slodzes, berzes, induktivitāti motora tinumu un kolektoru pozīciju. Vienīgais veids, kā iegūt AVERAGE lasīšana ir izmantot vidēji filtru. To var izdarīt ar programmatūras, ko lieto daudzi rādījumus un matemātiski atrast to vidējo vai varat izmantot RC filtru, lai vidējā sprieguma pati. Jūs, izmantojot ļoti augstas pieaugums pastiprinātājs, kas nav palīdzēt situāciju. Esiet uzmanīgi ar jūsu circuit, ja lietojat pozitīvās un negatīvās piegādes op-amp jums vajadzētu pasargāt PIC no iespējamās negatīvās spriegumu tā ADC pin. Brian.

paldies par jūsu atbildi. Es mēģinu abus risinājumus: - vidēji programmatūras ar 100 mērījumi sekundē, nepalīdzēja, - RC filtrs atrisināt problēmu, bet ar augstu vērtību (R = 10k C = 10uF) Problēma bija līdzstrāvas motoru testēšanai izmanto. Anyway pastiprinātāja pieaugums nav tik liels, R3 ir 10K. florentin.

Motors rada troksni, kad birstes markas un pauze kontaktu. Pamata frekvence ir troksnis būs revolūcija ātrumu motoru. Būs arī harmonikas. Filtri palīdzēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back