Darījums līmeņa modelēšana

Y

yesme @

Guest
Hi puisis,

Mēģinu modelis kaut SystemC TLM bet es "ve saprot tikai litle par TLM.Es nevaru atšķirt to, kas ir galvenā atšķirība starp SystemC TLM un SystemC RTL?

Var kāds paskaidrot?

TLM nozīmē, ka jums būtu jāraksturo sava dizaina pamatā transcations nav signāliem.Es RTL kodēšanas jums aprakstīt informāciju par signalizācijas.Piemēram, ja jūs vēlaties piekļūt atmiņas nolasītu, jums jānorāda šādas signalizācijas, kas RTL modelēšanai:
1) Aktivizēt dalīb
2) Nosūtīt Lasīt signālu dalīb
3) Sūtīt Adrese signālu dalīb
4) Iegūt saistīto datu

Bet TLM, jūs vienkārši uzrakstīt funkciju, piemēram, ReadMem (adrese, dati).

rgds,
KH

Paldies par palīdzību,
Bet to, kas visās lietas, mums ir jāapsver, kad mēs gatavojamies uz systemC TLM's, tu esi kādas labas piezīmes par šo, lai es varētu īstenot.Kādas būtu galvenās pieteikumu attiecībā uz šīm TLMs kā teikts iepriekš, ka atmiņa, utt
lūdzu, tas būtu lieliski, ja es zinu šo.

paldies
raghu

TLM ir vairāk abstrakts, nekā RTL, kas galvenokārt koncentrējas uz signāliem, jautājumiem, darījumu / pakešu nevis atsevišķi.Kas RTL, ja jūs esat pazīstams ar to, jums ir laba izpratne, ka RTL ir vērsta uz reģistriem aprakstu un signālu nodošanu loģikas.Tomēr TLM ir lifts modleing apjomā, kas padara jūs vieglāk būvēt savu nodomu.

TLM ir slēpt sīki aparatūras signalizācijas nodošanu un tās īstenošanu mechansim, tā ka zināmā mērā tu esi descripting īpašums modeļa vietā signālu trasferring.No šī punkta, jūs varat teikt, šī mehānisma pamatā ir darītājiem / BFM koncepcijas.

Labas diskusijas par šo augšu, jūs šādus dokumentus.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es atceros, kad es izlasīju testbuilder dokumentu, tas teica, TLM tikai Bus funkciju modelis.

nedaudz līdzīgi, bet nav pabeigta!

ciktāl autobusu saskarnes conerned, tas ir pareizs!

Tomēr TLM nozīmē augsta līmeņa modelēšanas metodoloģija kopumā!

TLM ir modelēšanas metode, ka operators sazinās themselve ar saviem darījumiem, kas nav signāliem.

Kad jūs veicat savu dizainu TLM tas nozīmē, ka jūsu dizains nav nekādas pulksteni.Tāpēc jāizmanto darījumu gadījumā, lai noteiktu komunikācijas un sinhronizāciju.

SystemC TLM izmanto pilnīgu verifacating funkcijas sava projekta, bet ne pilnīga termiņa laiku.

Tas ir kaut kas pēc tam, kad es manu projektu SystemC TLM.

Vienkārši, jo izteiciens nozīmē: TLM pamatā exressing aspektu noteiktu sistēmu, kā noteikts darījumu.Piemēram, ja esat modelēšana sakaru tīklu, piemēram, WLAN, jums nav nepieciešams norādīt jebkuru laiks paketēm, jums nav nepieciešams secināt jebkādu pulksteni ..Jūs varat vienkārši rakstīt thesupposed pakešu ievades failu, nolasīt šo failu no iekšpuses SystemC TX modeli, un dump rezultātu TX nosūta ostas citā failā (ti VCD fails).Tad skatīt saturu šīs izejas failu, ja pareizi TX ir modulācijas pakešu un tā tālāk.
Kas RTL, jūs nevarat darīt tikai šajā ..Jums jānorāda pulksteni, reset, lai, reģistri, ..uc Tas ir tas, ko RTL par.

Hi I'm Noor,
Jauns šai grupai.Būtībā mēs darījumu līmenis modelēšanas attiecībā Bus saskarnēm, piemēram, mums ir AMBA, OCP uc Šeit būs transcations nevis signālus.Darījums inturn sastāv no pārvedumiem.

TLM pieeja ir ļoti ātri, un, un mēs varam modelis milzīgu platformu ar šo.

attiecībā
Md.Noorulla
HCL Technologies, Noida, Indija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back