Dalot takts frekvenci ar neparasto frakcija

H

hsanghera

Guest
Hi guys. Man bija jautājums, ja kāds varētu man palīdzēt ar frekvenču dalītājiem. Pamatā to, kas man ir šo pulksteni signālu pie 3570 Hz, un vēlaties sadalīt to ar 200/30 (6,66667). Esmu bijis meklējot aptuveni bet nav atradis kaut taisni uz priekšu un viegli, kas strādās ar šo daļu. Es domāju varbūt atrast kaut ko, kas varētu reizināt frekvenci līdz 15, tad dalīt ar 100 vai kaut kas [/tex] [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 48 minūtēm:. [/Color] [/size] i var do sadalīšanu vienkārši pietiekami, izmantojot desmit counter, bet joprojām esmu stumped par to reizinot ar 15.

Ja jūs vēlaties precīzu frekvenču sadalījumu, jums ir nepieciešams PLL vairoties frekvenci. Pretējā gadījumā jūs varat iegūt vidējo frekvenču sadalījumu, mainot sadalījumu attiecība starp 6 un 7.

Ya, PLL, iespējams, to, kas man nepieciešams. Es cenšos atrast vienu, kas ir ievades biežums šī nelielā (~ 3,5 kHz), un arī var radīt frekvenci 15x ievadi. Tiem, es esmu atradis tikai to bināro reizināšanu, un ir minimālais ieguldījums frekvences Mhz. Vai kāds zina, IC, kas var darīt?

Tā var strādāt, piemēram, ar CD4046 vai 74HC4046 un ārējo skaitītājus, kas nodrošina attiecīgos faktorus. Ja programmējamie loģiskie ir iesaistīta ar savu dizainu, varat ievietot visu, izņemot analog PLL in loģika ierīcē.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back