DAC, lai palaistu oa 5V piegādi spēj outputting 4.5V

E

ernestmyname

Guest
Man vajag DAC, lai palaistu oa 5V piegādi. Tai arī jāspēj outputting 4.5V. ff Es sākotnēji domāju, ka es varētu palaist 5V jaudai un 5V atsauces. Bet šajā datu lapā, ieteicamā ekspluatācijas apstākļos ir Vref būtu VDD - 1.5V. Vai es varu palaist VDD taisni uz Vref un saņemt 4.5V izejas? Vai man ir nepieciešams atrast citu veidu, DAC? http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tlc5620.pdf

Sveiki, Šo ADC ir "Uout = Uref 2x" modus pārāk, ja jums ir 2.5V Ref, jūsu Uout ir max 4.8V (teorētiski 5V) ... Bet vai jūs varat nevar mainīt Vcc uz 5,5 vai 6V? Šie (modius x2 &> 5.5V piegāde) nav nepieciešami (varbūt), lai jūsu piegādi Uref pārāk ... K.

Datu lapā tels mums, ka 4.5V ir nominell, max pie 4.8V ... Pārbaudiet pls vīģes 9 ... 11 & PP6 (Uout Analog pilna mēroga izejas spriegums, RL, 10 k? Typ 3.5V, bet, jums ir eventuelly buferšķīdums to (Rload> = 50KOhm) .. Kā summu;.. Es domāju, ka tas ir izmantot kā hobijs circuit w. Jūsu vēlmes, bet gan kā produkts ... Atrast kādu citu risinājumu, K. datu lapa nav pietiekami detalizēts, lai pastāstītu exat jā-saistībā savu problēmu .. Tu vēlies, lai Vcc kā atskaites? Vorget to. , tad tas ir daudz izmaiņu, nav referencebar :-(... Jums nepieciešams min. Zener, parasti "referenc avots / circuit-IC"!

Cik daudz bitiem, un cik precīzi? Esmu veikti dzelzceļa sliežu DAC izmanto CMOS Hex invertoriem un diskrēta rezistori (R-2R). Bet šie nav ievērojamas diska spēka.

Precizitāte nav tik daudz bažas par spējīgu izejas 4.5V, kad es tikai varu 5V piegādi darbojas uz ucontroller un DAC. 8 biti ir vairāk nekā pietiekami, precizitāte, ka es esmu dara. Tātad, izmantojot to pašu spriegumu VDD un Vref ir slikta ideja? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 24 minūtēm: [/color] [/size] Tā es sāku meklē dažādiem DAC. Mana sistēma būs uz skaļš 12V sistēmu, kas atšķiras no 12V uz 14V ~. Tas būs uz auto. Es atklāju šo citiem DAC, kas ir dzelzceļa uz dzelzceļu, bet tas iet nost vismaz 11.4V. Vai tas jautājums, cik skaļš VDD ir? Vai šis DAC strādāt labāk, un es varētu tikai izmantot 5V kā atsauci un pievienojiet VDD tieši ar akumulatoru? Es, izmantojot 7805, lai saņemtu 5V manu uController. https://www.jameco.com/Jameco/Products/ProdDS/824561.pdf

Hi, Automotive progr ir relatīvi problēmām, nekā to vide ir ļoti uzsvēra, siles EMC, Thermo cikli, vibrācijas, spēcīgu pārejas! Un spēcīgu variend spriegums ... Jums būs nepieciešama visos gadījumos efektīva pārejošs supresiju 5 / 12V un labas filtrēšanas / atdalīšanas! K.

Par otro DAC I saistīti, dzelzceļa transporta uz dzelzceļu, cik cieša ir tā nāk uz outputting Vref, 5V? Pieņemot, ka tas ir aprīkots ar filtrēto 12-14V avots?

Hi, ja Im tiesības; Jābūt nekādu problēmu! Ja jūsu Usuppl. => 11.4V, un jūsu Uref ir Anders 11,4-4V, arī mazāk kā 7,4 V, jūs varat kļūt Uref kā UOT ... Arī mana atbilde ir skaidra 5V noteikti ir OK ar Uref = 5V & mums> = +11,4 V. Slodze jābūt virs 2KOhm! K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back