daži jautājumi par pastiprinātāju, kas RC Active filtrs

L

lily1981216

Guest
Hi, visiem, man dizains divi filtri, kam ir cutoff frekvencēm 100kHz un 1.2Mhz.Un es nezinu to, kā izvēlēties pastiprinātāji ar filtriem.Un, kas ir prasība par pieaugums, bandwidthand tā tālāk? Thanks!

lily1981216 wrote:

Hi, visiem, man dizains divi filtri, kam ir cutoff frekvencēm 100kHz un 1.2Mhz.
Un es nezinu to, kā izvēlēties pastiprinātāji ar filtriem.
Un, kas ir prasība par pieaugums, bandwidthand tā tālāk? Thanks!

Kāda ir saistība starp filtriem struktūru un pastiprinātāju?Vai varat izskaidrot, ka sīkāk? Thanks?

lily1981216 wrote:

Kāda ir saistība starp filtriem struktūru un pastiprinātāju?
Vai varat izskaidrot, ka sīkāk? Thanks?

Hi, LvW, es esmu sajaukt jūsu paskaidrojumu: GBW no opamp ir 50 ... 100 reizes lielāks kā pole biežums otro lai filtrs stadijā.

50 ~ 100 reizes lielāks ir neskaidra, un kāpēc?
Es domāju, ka 0dB joslas platums no pastiprinātāja vairāk nekā produkts, bw uz filtra miltiply guvumi ir pietiekami.

, you're invited to calculate the exact transfer function of a second order filter build with a band limited (let's assume first order for convenience) amplifier by yourself.

Kā jūs vērā atbildi, kā arī liegt skaidri saprast,
jūs
esat aicināti, lai aprēķinātu precīzu nodošana funkcija otro lai filtrs būvēt ar uzlīmi ierobežota (pieņemsim pieņemt pirmās kārtas ērtības) pastiprinātājs ar sevi.Es ceru, jūs nekavējoties uzskatīt bez aprēķinu, ka nodošana funkcijai jābūt trešo lai pēc tam.

Tā kā vairums interesantu jautājumu, kādā veidā un cik smaga būs ideāls filtrs nodošana funkcijas, ko ietekmē galīgos GBW?Lai paredzētu daļu no rezultātā, filtru cutoff attiecīgi centrs biežums, kā arī tas Q ir mainījies.Minētais koeficients no 50 līdz 100 noteikums īkšķis, ja vēlaties, lai saglabātu ideālu filtra parametrus ar pieņemams toleranci.

Ja koeficients nav iespējams, varat pielāgot filtra izmēru apsvērt reālo pastiprinātājs.Sakarā ar to, ka reālā nodošanas funkcija ir faktiski trešās rīkojumu, jūs, iespējams, nav piemērots tieši paredzēta īpašības.

Es pilnīgi piekrītu iepriekš paskaidrojumus.

Īsa piezīme / papildinājumu pēdējo daļu FVM ieguldījums:

Ja koeficients nav iespējams, varat pielāgot filtra izmēru apsvērt reālo pastiprinātājs

component values in order to "adjust" the real filter transfer function (with a real amplifier) to the IDEAL value at one specific frequency, which eg can be the pole frequency.

Ir viena īpašā metode, lai atrastu izlabotos
komponentu vērtības, lai "koriģētu" reālais filtrs nodošana funkciju (ar reālu pastiprinātājs), ar ko IDEAL vērtība vienu konkrētu biežumu, kas, piemēram, var būt pole frekvenci.
Šo metodi izmanto simulācijas programmu, piemēram, Spice un salīdzināta ideālu ar reālo reakciju.No tā var aprēķināt un parādīt jauno detaļu vērtības.

Liels paldies!Taču es
esmu mazliet neizprot.Vai jums ir pastiprinātājs jāizvēlas pēc struktūras filtriem (Sallén atslēgas, MFB, kukuriņi)?Un, ja vēlos dizains filtru, un man ir zināms, cutoff biežums filtru, man noteikt secību filtra vispirms?Tam, cutoff biežums otrās kārtas filtri veido filtru.Un es izmantoju cutoff biežums otrās kārtas filtrus, lai noteiktu pieaugums un joslas platumu?Beidzot noteiktu struktūru, pastiprinātājs.Vai procedūra tiesības?Pievienots pēc 23 minūtēm:FVM wrote:

, you're invited to calculate the exact transfer function of a second order filter build with a band limited (let's assume first order for convenience) amplifier by yourself.
Kā jūs vērā atbildi, kā arī liegt skaidri saprast,
jūs esat aicināti, lai aprēķinātu precīzu nodošana funkcija otro lai filtrs būvēt ar uzlīmi ierobežota (pieņemsim pieņemt pirmās kārtas ērtības) pastiprinātājs ar sevi.
Es ceru, jūs nekavējoties uzskatīt bez aprēķinu, ka nodošana funkcijai jābūt trešo lai pēc tam.Tā kā vairums interesantu jautājumu, kādā veidā un cik smaga būs ideāls filtrs nodošana funkcijas, ko ietekmē galīgos GBW?
Lai paredzētu daļu no rezultātā, filtru cutoff attiecīgi centrs biežums, kā arī tas Q ir mainījies.
Minētais koeficients no 50 līdz 100 noteikums īkšķis, ja vēlaties, lai saglabātu ideālu filtra parametrus ar pieņemams toleranci.Ja koeficients nav iespējams, varat pielāgot filtra izmēru apsvērt reālo pastiprinātājs.
Sakarā ar to, ka reālā nodošanas funkcija ir faktiski trešās rīkojumu, jūs, iespējams, nav piemērots tieši paredzēta īpašības.

lily1981216 wrote:

Liels paldies!
Taču es esmu mazliet neizprot.
Vai jums ir pastiprinātājs jāizvēlas pēc struktūras filtriem (Sallén atslēgas, MFB, kukuriņi)?
Un, ja vēlos dizains filtru, un man ir zināms, cutoff biežums filtru, man noteikt secību filtra vispirms?
Tam, cutoff biežums otrās kārtas filtri veido filtru.
Un es izmantoju cutoff biežums otrās kārtas filtrus, lai noteiktu pieaugums un joslas platumu?
Beidzot noteiktu struktūru, pastiprinātājs.
Vai procedūra tiesības?

es

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back