Daži jautājumi par flash ADC

T

tiportoolmo

Guest
Hi all, Es esmu projektēšana pilns flash ADC, 5 biti, 4 GS / s. Man ir liels šaubas par izvēli no Vref. daudzos dokumentos es redzēju, ka ir Vref + un Vref-, kāpēc? piemēram, ja ieguldījums ir sinewave Asin (2 * pi * fin * t) ar = 1V, barošanas avots ir 1,2 V, Kā es varu izvēlēties Vref + un Vref-? Šajā piemērā 1 LSB ir vienāds?

Labdien, Ja Jūs uzskatāt, vilnis ar vidēju spriedzi vienāda ar nulli, tad jums ir vajadzīga + Vref un - Vref, lai pārvērstu visas vilni. Ja jums ir continuos detaļas, tad, atkarībā no tās vērtības, vajag tikai + Vref. Regards

ok, bet, ja viļņu nav negatīva vērtība, man ir izmantot onlly Vref? ja vilnis šo veidlapu, kā es varu izvēlēties Vref + un Vref-? Kas ir no 1 LSB vērtību, ja izšķirtspēja ir 5 bit?

+ Vref-Vref ir attiecībā pret jūsu kopējo režīmā spriegums. Ja jūsu VSS = 0V un VDD = 1.2V, jūsu kopējo režīmā spriegums var būt kaut kur starp, teiksim, 450mV un 650mV (atkarībā no tā, kā jūs veidot savu salīdzinātājs). Teiksim, 500mV, lai nodrošinātu diskusiju. Jūsu + Vref var 800mV un jūsu-Vref coud tad 200mV. Tas patiešām atkarīgs no kādas ir jūsu THA var piegādāt salīdzināmie.

tik Vref + un-Vref ir neatkarīgi no ievades signālu? tās ir atkarīgas tikai kopējā režīmā sprieguma, VSS un VDD?

jā protams! Paldies, un par vērtību 1 LSB? 1 LSB = (+ VREF - VREF-) / 2 ^ n,?

[Quote = tiportoolmo], un par vērtību 1 LSB? 1 LSB = (+ VREF - VREF-) / 2 ^ n, [/quote] pareizi.?

sorry, bet man ir citi jautājumi: Šajā shēmā, ko tas nozīmē Vin + un vin-? Vai jūs varat paskaidrot man ar piemēru? Es esmu imitē Track and Hold ar PSpice students, kā es varu aprēķināt HD3 un SNR ar PSpice? paldies visiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back