Daži jautājumi par Actel ProASIC Plus ierīces

T

telga

Guest
Sveiki, Vai ir kāds, kas izmanto Actel ProASIC Plus matricas? Vai ir iespējams veidot ProASIC Plus ierīces programmation interfeisu? Vai Libero IDE labs dizains rīks? Kur nopirkt dažas ierīces? Un kāda ir cena? Telga

Jā, es esmu, izmantojot Actel ProASIC Plus FPGA mikroshēmas. Es viņiem esmu ieguvis "FlashPro" programmēšanas ierīce. Tā aprēķinātas man $ 800. Tas ir ļoti sarežģīti, lai izveidotu ProASIC Plus ierīces programmation interfeisu. Tas nav tik vienkārši, kā Altera ir vai Xilinx programmēšanas interfeisu. Nav šaubu, Libero IDE ir labs dizains rīks.

Sveiki, Paldies par atbildi. Vai jūs veicāt ar iebūvētu sistēmā plānošana, pamatojoties un Actel DirectC? Un kur jūs nopirkt jūsu FPGA? Paldies Telga

Ja jūs vēlaties sākt ļoti lēti ar proAsic Design, tikai nopirkt pieejams starterkit. tas ir par 250 $ un jums par to pāris dolārus jau Flashpro lite, par eYear no Libero Gold licences attīstības padome ar aAPA300. Just plug and play (kods). Regards Max

Sveiki, Tā "viegli programmu Actel Pro ASIC Plus. Jums ir tiesības nepieciešama 2 "maksas" sūkņi un Dev komplektu Actel "DirectC v1.1", tas ir bez maksas tīmekļa ACTEL. best regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back